Kan testi yaptırmazsak ne olur?

uuradymn

Decapat
Daha fazla  
Ufak bir rahatsızlığımdan dolayı doktora gittim. Doktor kan testi vermemi istedi ama bununla uğraşacak vaktim yok. Kan testi vermezsem ne olur?

Kan testi yaptırarak sağlık durumunun kontrol edilmesini sağlamış olursun. Doktor seni gördüğü gibi bu hasta bu hasta değil rol yapıyor diye teşhis koymuyor yıllık sağlık kontrolünü de aksatma dostum.

Hastalığını daha net anlayabilmeleri için istiyorlar. Vermezseniz sonuç alamazsınız.

Kan verme süresi: 5dk

Technopat konu açma süresi: 3dk

Raporu cikar cikmaz direkt almak zorunda değilsin, musait zamanda doktora gosterirsin.

Ufak bir rahatsızlığımdan dolayı doktora gittim. Doktor kan testi vermemi istedi ama bununla uğraşacak vaktim yok. Kan testi vermezsem ne olur?
Kan tahili olmadan fiziksel muayene ile kesin tanı konulamadığı için kan tahlili ve diğer tetkikler isteyebiliyor hekimler. Ufak gibi gözüken bazı durumlar bazen büyük sonuçları olabiliyor, o yüzden erken teşhis önem taşıyor. Belki de rahatsızlığınız size küçük gibi gözüksede ilerde ne olacağı meçhul. Durumun ciddiyeti açısından mutlaka kan tahlillerinizi ve rutin kontrol tetkiklerinizi yaptırmayı ihmal etmeyin ve doktorunuzun talimatlarını uygulayın.

Geçmiş olsun!

Kan testi vermezsen hastalığınla ilgili veya ne durumda olduğu ile ilgili bilgi veremezler sana. Havada kalır yani konu. Buraya yazacağına kan versen daha az zaman harcardın emin ol.
Kan verme süresi: 5dk

Technopat konu açma süresi: 3dk

Raporu cikar cikmaz direkt almak zorunda değilsin, musait zamanda doktora gosterirsin.
Muazzam tespit örneği

Herkes doktorun açısından yazmış ama ben de hastanın açısından yazayım.

Uygun güne randevu düşürmek: aile hekimi gibi basit işler için min 1,5-2 gün; hastane poliklinikleri için min 1 hafta.

Randevu olduğu gün sıra beklemek: şansa bağlı olarak 10-30 dk

Randevu olduğu gün doktor yarın kan vermeye gel der 1 gün de böyle bitti

Ertesi gün kan vermeye gittin, tamam git yarın sonuç almaya gel dediler

Sonucu aldın doktora göstermeye sıra beklersin artık oradakilerin zevkine kalmış.

Doktor sonuç sonrası daha da işini uzatmak isterse asıl o zaman geçmiş olsun...

Günümüzde zaman çok değerlidir. Kimse açıkçası bir sorun, bir iş için bu kadar vakit harcamayı istemez. Herkes günlerce işinden izin alamayabilir.

Uygun güne randevu düşürmek: aile hekimi gibi basit işler için min 1,5-2 gün; hastane poliklinikleri için min 1 hafta.
Doktor kan testi vermen gerek dediyse o gün hemen hemşireler alabiliyor kanı aşağıda. Testin çıkması Aile Hekimliği ise bir günü falan buluyor. Yani kan testi için tekrar gün almasına gerek yoktu.

Doktor kan testi vermen gerek dediyse o gün hemen hemşireler alabiliyor kanı aşağıda. Testin çıkması Aile Hekimliği ise bir günü falan buluyor. Yani kan testi için tekrar gün almasına gerek yoktu.
2 hafta önce anneannemi götürdüm cuma gittik. Pazartesiye kan vermeye geldik. Salı günü sonucu göstermeye geldik. Yaşanmış ilk elden tecrübe edilmiş yorumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…