Kan testinde sigara çıkar mı?

Rtx40700

Yoctopat
Daha fazla  
Selam. 17 yaşındayım arkadaşların yanında sigara içtim ve 26 saat sonra hastalandığımdan dolayı kan verdim. Sizce kanımda nikotin çıkar mı? 3 tüp kan aldı bir şırında aldı ve üç tüpe dağıttı 2 sarı 1 adet mor tüpe dağıttı. Sizce sonuçlarda çıkar mı?

Rutin kan testleri sigarayı taramaz.

Araştırmalarıma göre:
"Tıp biliminde henüz kesin olarak sen sigara içiyorsun dedirtebilecek bir test bulunmamaktadır. Kandaki nikotin seviyelerinin tespit edilebiliyor olması kesin sigara içildiğini göstermeyebilir ancak fikir verir.
Eğer doktora herhangi bir hastalığınız için muayene olmaya gittiyseniz doktorunuz rutin olarak nikotin testi gibi testlerin istemini yapmaz ancak özel durumlarda fikir yürütebilmek için nikotin testi kullanılabilir." yani sen doktora normal bir hasta olarak gittiysen anlaşılmaz. Ekstra nikotin testi yapmaları lazım ki oda durduk yere yapılmaz.

Rutin kan testleri sigarayı taramaz.

Rahatladım çok sağ olun çünkü hayatım biterdi büyük ihtimal.

Normal hasta olarak gittim o zaman sorun yok demek çok sağ olun.

Ciğer filmi çekildiyse veya boğazına baktıysa doktor sigara içtiğini bilecektir.

Boğazıma baktı fakat bir şey demedi zaten çok içmedim hayatımda toplasan 1 yılda 30'u geçmemiştir bir de ciğer filmi çekilmedi kan aldı sadece oda rutin kan diğer arkadaşın yazdığına göre bir sorun yok demek cidden rahatladım çok sağ olun.

Çıkmaz muhtemelen ama şüphelenip sigara testi yaparlarsa çıkar.

Rahatladım çok sağ olun çünkü hayatım biterdi büyük ihtimal.

Normal hasta olarak gittim o zaman sorun yok demek çok sağ olun.

Rica ederim hocam eğer sakıncası yoksa çözüm olarak işaretleyin konunun kapandığı belli olsun. Hayatınızı bitirecek kadar ciddi bir şeysede sigara içmenizi önermem

Hatta önce kan testine gerek yok dedi babam sordu yapılacak mı diye kulak boğaz sırt vs dinledikten sonra sordu. Doktorda önemi yok ama yine de yapalım zaten serum verilecek dedi damar yolu açılmışken bakalım yine de dedi.

Çıkmaz muhtemelen ama şüphelenip sigara testi yaparlarsa çıkar.

Sigara testi sigara içtikten kaç gün sonra negatif çıkar peki?

Onun hakkında bir bilgim yok ama 1 haftada vücuttan tamamen atılıyor diye biliyorum.

Rica ederim hocam eğer sakıncası yoksa çözüm olarak işaretleyin konunun kapandığı belli olsun. Hayatınızı bitirecek kadar ciddi bir şeysede sigara içmenizi önermem

Tabii hocam işaretliyim zaten bundan sonra içeceğimi düşünmüyorum fakat bir sorum daha var serum takıldı ondan önce kan aldılar bir yerde serumdan önce rutin kan yerine genel kan testi alınır yazmış doğruluk payı var mıdır?

Onun hakkında bir bilgim yok ama 1 haftada vücuttan tamamen atılıyor diye biliyorum.

Tamamdır çok sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…