ahmettt077 Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 261 16 Temmuz 2024 #1 Merhaba bugün kan testi verdim. Fark etmeden 4 saat oncesinde maden suyu içtiğim aklıma geldi. Bu sonucun seyrini degiştirir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2024
Merhaba bugün kan testi verdim. Fark etmeden 4 saat oncesinde maden suyu içtiğim aklıma geldi. Bu sonucun seyrini degiştirir mi?
S srecnhyat Femtopat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #2 ahmettt077 dedi: Merhaba bugün kan testi verdim. Fark etmeden 4 saat oncesinde maden suyu içtiğim aklıma geldi. Bu sonucun seyrini degiştirir mi? Genişletmek için tıkla... Genellikle belirgin bir fark olmaz. Özel bir test için veya ölçüm içinse doktoruna söylesen iyi olabilir.
ahmettt077 dedi: Merhaba bugün kan testi verdim. Fark etmeden 4 saat oncesinde maden suyu içtiğim aklıma geldi. Bu sonucun seyrini degiştirir mi? Genişletmek için tıkla... Genellikle belirgin bir fark olmaz. Özel bir test için veya ölçüm içinse doktoruna söylesen iyi olabilir.