Kan verdiğim yer şişti

dksişm

Centipat
Arkadaşlar bugün kan verdim ameliyat olduğumdan kontrol için ama kan verdikten sonra damarımın çevresinde morarmalar oldu ve kan alınan yerde bir çıkıntı hissediyorum elimle dokununca neden olmuştur böyle bir şey ilk kez karşılaştım bu durumla açıkçası huylanıyorum da.

Kanı verdikten sonra verilen bölgenin üstüne bastırdınız mı?

Kanı verdikten sonra verilen bölgenin üstüne bastırdınız mı?

Pamuk ile ortalama 10 dakika bastırdım ama kanı verdikten sonra şişliği görmüştüm. Kanı alan kadında hiç tecrübeli değil zaten. Kontrol için 1 ayda 1 kan aldırıyorum geçen gittiğimizde öyle bir kan aldı ki anlatamam. Neredeyse kolumdaki tüm kanı akıtmıştı beceriksiz.

Hemen bildiğim ve tecrübe ettiğim kadarıyla sizlerle paylaşayım tecrübemi.

Kanı aldıkları iğnenin kalınlığı bu işte çok büyük rol oynuyor. Kanı aldıkları iğne kalın ise ki devlet hastanelerinde kalın olur. Üstüne uygulamanız gereken basınç yüksek ve uzun süreli olmalı uygulamadığınız taktirde çok normal geçmesi uzun sürebilir bende uzun sürmüştü. Morarıklık artabilir telaş edicek bişey yok.

Ek olarak alan kişinin tecrübesi ve yeteneği de bir o kadar önemli. Ama tekrardan dediğim gibi takmayın kafanıza değişiklik olmuş ne güzel kolunuzda

Kan cilt altında pıhtılaşmış fakat korkmana gereken bir durum yok.

Saolun yardımlarınız için. Bu arada oram hala ağrıyor ne yapmamı önerirsiniz?

Arada olabiliyor. Pamuğu güzel bastırmamışsınızdır muhtemelen. 2-3 gün içinde geçmezse gidersiniz. Yapabileceğin bir şey yok adam damarını Del'di. Ağrıyacak tabii ki.

Kanka hayır alıştım artık damarımın delinmesine benim derimi kesip kemiğimi deldiler damarı delmek ne ki? Sadece 2020'nin mart ayından bu yana 20'den fazla iğne oldum.
Arada olabiliyor. Pamuğu güzel bastırmamışsınızdır muhtemelen. 2-3 gün içinde geçmezse gidersiniz. Yapabileceğin bir şey yok adam damarını deldi. Ağrıyacak tabii ki.
Normalde ağrımazdı fakat bu sefer çok kötü ağrıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…