Kanada Apple sitesinden Türkiye kredi kartı ile sipariş verilir mi?

ingweelf

Hectopat
Merhaba,

Buradan Kanada Apple'ın web sitesine girsem, Türkiye'de kullandığım kredi kartıyla birlikte sipariş verip Kanada'da yaşayan tanıdığımızın adresine göndertebilir miyim telefonu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapabilirsiniz. Kredi kartları ülke bazında değil küresel çapta çalışır,dünyanın neresinde olursanız olun harcama yapabilirsiniz. Teslimat adresi olarak kanada'daki adresi verebilirsin.

Merhaba,

Buradan Kanada Apple'ın web sitesine girsem, Türkiye'de kullandığım kredi kartıyla birlikte sipariş verip Kanada'da yaşayan tanıdığımızın adresine göndertebilir miyim telefonu?
Yaparsınız ama yurtdışı ödemelerini açın ve oradaki adresi verin. fatura bilgisini eksiksiz doldurun ve alacak kişinin ismini belirtin.

Merhaba,

Yapabilirsiniz ancak kredi kartınızın uluslararasına açık olduğundan emin olun. Bunu da bankanızın uygulamasındaki kart ayarları kısmından yapabilirsiniz.

Merhaba,

Sanırım evet kartınız yurt dışına ödemeye ve internet alışverişine açıksa sipariş verebilirsiniz fakat adres konusu sıkıntı yaratabilir. Worldwide shipping olursa sıkıntısız bir şekilde getirtebilirsiniz (Gümrüğe takılma olaylarını es geçerek söylüyorum).

Yapabilirsiniz ancak kredi kartınızın uluslararasına açık olduğundan emin olun. Bunu da bankanızın uygulamasındaki kart ayarları kısmından yapabilirsiniz.
Tamamdır o konuda sorun yok. Banka kendi dolar kuruna göre hesaplayıp ekstreye yansıtır değil mi? Ya da ilave komisyon uygular mı?

Teşekkürler cevap için.

Sanırım evet kartınız yurt dışına ödemeye ve internet alışverişine açıksa sipariş verebilirsiniz fakat adres konusu sıkıntı yaratabilir. Worldwide shipping olursa sıkıntısız bir şekilde getirtebilirsiniz (Gümrüğe takılma olaylarını es geçerek söylüyorum).
Tamamdır.

Yok sadece kendi kredi kartı bilgilerimi kullanarak orada yaşayan arkadaşın adres bilgilerini gireceğim ona gidecek telefon. O daha sonra Türkiye'ye geldiğinde bana verecek.

Tamamdır o konuda sorun yok. Banka kendi dolar kuruna göre hesaplayıp ekstreye yansıtır değil mi? Ya da ilave komisyon uygular mı?

Teşekkürler cevap için.
Dolar kuruna yansıtma olayı site ne kadar çekerse hesabınızdan o kadar alır tavsiyem dolar hesabı açıp ödeme yapmanız ve komisyon çeker ama fazla değil.

Yapabilirsiniz. Kredi kartları ülke bazında değil küresel çapta çalışır,dünyanın neresinde olursanız olun harcama yapabilirsiniz. Teslimat adresi olarak kanada'daki adresi verebilirsin.
Nedense aşağıdaki kart sağlayıcısını Türkiye'de hiç görmedim.

Teşekkürler cevap için.
Bir süre ben de yurtdışında yaşadım ve Türkiye kredi kartımı kullandığımda yanlış hatırlamıyorsam o anki güncel kuru kullanıp üzerine küçük bir komisyon alıyordu. Tabi yıllar oldu emin değilim, bu yüzden önerim bu konularda müşteri hizmetlerine danışmanızdır. Direkt yurtdışı sitesinden alım yapacağım derseniz yardımcı olurlar.

Nedense aşağıdaki kart sağlayıcısını Türkiye'de hiç görmedim.

Dünya beşten büyüktür ama rusya bu beş içerisinde değil demek ki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı