Roma İmparatorluğu Centipat Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 707 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Dünya Bugün 10:16 #11 YJMalmsteen dedi: Konuyla ilgili su arastirmayi okumak da faydali olabilir; Kanada'nın CHP üyeliğini iltica için yeterli sebep kabul ettiği iddiası - Teyit Kanada'nın CHP üyeliğini iltica için yeterli sebep kabul ettiği iddia edildi. teyit.org Genişletmek için tıkla... Bence, tek sebep bu olamaz ama yani iltica edecekler varsa olabilirse bunu da bir sebep olarak gösterebilir. Mert Can Urcan dedi: Amerika kıtasının Çin'inden ilginç bir hamle, gerçi benim de babam Fidel Castro olsa böyle ilginç şeyler olması için kabinemde yedi takla atardım - adamlar Hint Afgan göçü almaktan yılmış gene gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Bize ihtiyaçları var.
YJMalmsteen dedi: Konuyla ilgili su arastirmayi okumak da faydali olabilir; Kanada'nın CHP üyeliğini iltica için yeterli sebep kabul ettiği iddiası - Teyit Kanada'nın CHP üyeliğini iltica için yeterli sebep kabul ettiği iddia edildi. teyit.org Genişletmek için tıkla... Bence, tek sebep bu olamaz ama yani iltica edecekler varsa olabilirse bunu da bir sebep olarak gösterebilir. Mert Can Urcan dedi: Amerika kıtasının Çin'inden ilginç bir hamle, gerçi benim de babam Fidel Castro olsa böyle ilginç şeyler olması için kabinemde yedi takla atardım - adamlar Hint Afgan göçü almaktan yılmış gene gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Bize ihtiyaçları var.