Kanada "proof of travel" alanına ne yazılmalı?

Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba, Kanada turist vizesi almaya çalışıyorum, kafamı karıştıran 2 doküman var.

purpose of travel.
Şunların taranmış bir kopyası:

Kanada'dan ayrılan uçak biletiniz,
Seyahat güzergahınız (ör. Otel rezervasyonu gibi ziyaret edeceğiniz veya konaklayacağınız yerler),
Tıbbi randevu kanıtı.

Vizem onaylanmadan neden uçak bileti alayimki? Randevum da yok. Seyahat güzerhanından tam ne denmek istediğini anlamış değilim. Bu dokümanı nasıl doldurabilirim?

proof of means of financial Support.
Son dört aya ait banka ekstreleriniz.
Çevrilebilir para biriminde banka çeki.
Maaş bordroları.
Bir istihdam mektubu.
Varlık veya iş kanıtı.
Öğrenim ve konaklama ücretlerinin ödendiğine dair kanıt.
Vergi raporları, beyanları veya bildirimleri.
Bir finans kuruluşundan alınan öğrenci/eğitim kredisi kanıtı.
Size para sağlayan kişi veya kuruluştan bir mektup.
Bursunuz varsa veya Kanada tarafından finanse edilen bir eğitim programındaysanız Kanada içinden ödenen fon kanıtı.
Para Kanada'ya transfer edildiyse adınıza kayıtlı bir Kanada banka hesabı kanıtı.

Bu finansal dokümana ne atmam gerekiyor? Papara ile son 6 ayımın banka dekontunu atsam olur mu? Banka kullanmıyorum sadece Papara. Veya Binance hesabımın fotoğrafı bu dokümanı kapsar mı?

Cidden ülkeye turistik amaçla mı geldiğini yoksa iltica etmek amacıyla geldiğini öğrenmek için hiçbir ülke seyahatini planlamayan birisine turistik vize vermez, yukarıda yazdığı gibi uçak bileti ve konaklama adresi gibi kanıtlar ister. Bu yüzden bir kerelik en azından iade edilebilir uçak bileti ve konaklama satın alman şart. Papara artık banka olduğu için 6 aylık banka hesap dökümünü verirl diye tahmin ediyorum fakat Binance hesabının "direkt fotoğrafını" kabul etmezler.

Cidden ülkeye turistik amaçla mı geldiğini yoksa iltica etmek amacıyla geldiğini öğrenmek için hiçbir ülke seyahatini planlamayan birisine turistik vize vermez, yukarıda yazdığı gibi uçak bileti ve konaklama adresi gibi kanıtlar ister. Bu yüzden bir kerelik en azından iade edilebilir uçak bileti ve konaklama satın alman şart. Papara artık banka olduğu için 6 aylık banka hesap dökümünü verirl diye tahmin ediyorum fakat Binance hesabının "direkt fotoğrafını" kabul etmezler.

İltica edeceğim aslında, dediğiniz gibi iade edilebilir uçak bileti alayım o zaman. Binance'deki parayı da paparama çekeyim sonra 6 aylık banka dokümanını alayım ve gönderiyim. Böyle uygun mudur?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı