duzzstar Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 336 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2024 #1 17 yaşındayım Kanada'ya öğrenci olarak gitmek istiyorum ( dil okulu ) sizce vize verirler mi? Veya anadili İngilizce olan hangi ülkeyi önerirsiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ocak 2024
17 yaşındayım Kanada'ya öğrenci olarak gitmek istiyorum ( dil okulu ) sizce vize verirler mi? Veya anadili İngilizce olan hangi ülkeyi önerirsiniz?
noclip Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 2.764 Çözümler 7 13 Ocak 2024 #2 Kanada vizesi zordur.
Giorno Giovanna Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 2.658 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2060 R5 3500 Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2024 #3 Verirlerde çokta basit değil. Benim ablam Los Angeleste gitti dil okuluna.
duzzstar Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 336 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2024 #4 noclip dedi: Kanada vizesi zordur. Genişletmek için tıkla... Kanada vizesi mi ABD mi vizesi mi daha zor?
noclip dedi: Kanada vizesi zordur. Genişletmek için tıkla... Kanada vizesi mi ABD mi vizesi mi daha zor?
AhmetM05 Decapat Katılım 5 Kasım 2023 Mesajlar 1.089 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2024 #5 duzzstar dedi: Kanada vizesi mi ABD mi vizesi mi daha zor? Genişletmek için tıkla... Kanada.
duzzstar Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 336 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2024 #6 AhmetM05 dedi: Kanada. Genişletmek için tıkla... Çevremdeki çoğu kişi, Kanada önüne gelene vize veriyor falan demişlerdi. Bilemedim şimdi. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ocak 2024
AhmetM05 dedi: Kanada. Genişletmek için tıkla... Çevremdeki çoğu kişi, Kanada önüne gelene vize veriyor falan demişlerdi. Bilemedim şimdi.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 13 Ocak 2024 #7 duzzstar dedi: Çevremdeki çoğu kişi, Kanada önüne gelene vize veriyor falan demişlerdi. Bilemedim şimdi. Genişletmek için tıkla... Bende uzun süredir araştırıyorum, ABD'ye göre Kanada daha kolay vize veriyor.
duzzstar dedi: Çevremdeki çoğu kişi, Kanada önüne gelene vize veriyor falan demişlerdi. Bilemedim şimdi. Genişletmek için tıkla... Bende uzun süredir araştırıyorum, ABD'ye göre Kanada daha kolay vize veriyor.
duzzstar Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 336 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2024 #8 Şebnem Ferah dedi: Bende uzun süredir araştırıyorum, ABD'ye göre Kanada daha kolay vize veriyor. Genişletmek için tıkla... Cidden kafam karıştı. Kanada diyen de çok, ABD diyen de Dil okuluna mi gideceksiniz siz de hocam? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ocak 2024
Şebnem Ferah dedi: Bende uzun süredir araştırıyorum, ABD'ye göre Kanada daha kolay vize veriyor. Genişletmek için tıkla... Cidden kafam karıştı. Kanada diyen de çok, ABD diyen de Dil okuluna mi gideceksiniz siz de hocam?
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 13 Ocak 2024 #9 duzzstar dedi: Cidden kafam karıştı. Kanada diyen de çok, ABD diyen de Dil okuluna mi gideceksiniz siz de hocam? Genişletmek için tıkla... Uluslararası okula gideceğim cels sınavı ile.
duzzstar dedi: Cidden kafam karıştı. Kanada diyen de çok, ABD diyen de Dil okuluna mi gideceksiniz siz de hocam? Genişletmek için tıkla... Uluslararası okula gideceğim cels sınavı ile.
duzzstar Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 336 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2024 #10 Şebnem Ferah dedi: Uluslararası okula gideceğim cels sınavı ile. Genişletmek için tıkla... Sizce bu kadar para verip dil okuluna gitmeye değer mi?
Şebnem Ferah dedi: Uluslararası okula gideceğim cels sınavı ile. Genişletmek için tıkla... Sizce bu kadar para verip dil okuluna gitmeye değer mi?