Kanada'dan iş davetiyesi alınırsa vize sorun çıkarır mı?

The Ratex

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben meslek lisesinde okuyorum, lisenin bitmesine az kaldi, makine bölümü okuyorum. Okuldan mezun olduktan sonra Kanada'ya gitmek gibi bir hedefim var, tabii ki İngilizce kursuna gidip belge falan da alacağım ancak benim merak ettiğim şey şu; iş davetiyesi alsam bile vize alabilir miyim? Yani bu durumlari pek bilmiyorum burada mal varligim olmadigi icin oradan geri donmeyecegimi dusunup reddedilebilir miyim? Yoksa iş davetiyem var diye daha hızlı onaylanabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İş daveti senin orada geçinebileceğinin garantisi gibi bir şey, ayrıca kalifiye eleman geleceği için ülkenin yararına olur. Reddedilmesi çok düşük ama davet almak da bir o kadar zor, şirketler sorumluluk almak için çok iyi şartlar arıyorlar.

Cevap verdiğin için teşekkür ederim peki CV guclu olsa iş bulma ihtimalim.
Artar mi mesela stajda ve stajdan sonra iyi bir fabrikaya gitsem CV de bunu belirtsem iş bulma ihtimalim daha yukselir mi ya da nasıl yukseltebilirim?

Hmm anlıyorum peki bana önereceğin bir şey var mı nasıl gidebilirimki başka?
Acele etme ve kendini geliştirmeye, tek bir hedefe odaklanmaktan ziyade vaktini iyi değerlendirmeye ve mutlu olmaya bak. Başarılı bir birey olursan her kapı açılır sana, sen yurtdışında şirketlerin peşine koşmak yerine onlar sana davet yollar konuma gelirsin.

Acele etme ve kendini geliştirmeye, tek bir hedefe odaklanmaktan ziyade vaktini iyi değerlendirmeye ve mutlu olmaya bak. Başarılı bir birey olursan her kapı açılır sana, sen yurt dışında şirketlerin peşine koşmak yerine onlar sana davet yollar konuma gelirsin.

Hmm teşekkürler yardım ettigin icin kafamdaki soru işaretleri eksildi sağ ol.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı