T tueqx Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #11 Elimde bir laptopum var yakın zamanda 6-7K bir teklif de aldım. PS ve Laptop'u satıp 11-12K bandında bir PC almak istiyorum. Wake up Samurai dedi: 6000'e sat bana. Genişletmek için tıkla... Bakarız
Elimde bir laptopum var yakın zamanda 6-7K bir teklif de aldım. PS ve Laptop'u satıp 11-12K bandında bir PC almak istiyorum. Wake up Samurai dedi: 6000'e sat bana. Genişletmek için tıkla... Bakarız
Aqff Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 618 Çözümler 2 23 Aralık 2020 #12 tueqx dedi: Elimde bir laptopum var yakın zamanda 6-7K bir teklif de aldım. PS ve Laptop'u satıp 11-12K bandında bir PC almak istiyorum. Bakarız Genişletmek için tıkla... Ucuza alabiliyorken bir tane de kendinize kullanmak için alın Burada çok daha fazla para verip almanıza gerek kalmasın.
tueqx dedi: Elimde bir laptopum var yakın zamanda 6-7K bir teklif de aldım. PS ve Laptop'u satıp 11-12K bandında bir PC almak istiyorum. Bakarız Genişletmek için tıkla... Ucuza alabiliyorken bir tane de kendinize kullanmak için alın Burada çok daha fazla para verip almanıza gerek kalmasın.
T tueqx Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #13 Aqff dedi: Ucuza alabiliyorken bir tane de kendinize kullanmak için alın Burada çok daha fazla para verip almanıza gerek kalmasın. Genişletmek için tıkla... Sadece almakla bitse. Oyunlar 700TL'den gelecekmiş. Bizim boyumuzu çok aşar ben Steam'de 40TL'nin üstündeki oyunlara para vermeye kıyamıyorum.
Aqff dedi: Ucuza alabiliyorken bir tane de kendinize kullanmak için alın Burada çok daha fazla para verip almanıza gerek kalmasın. Genişletmek için tıkla... Sadece almakla bitse. Oyunlar 700TL'den gelecekmiş. Bizim boyumuzu çok aşar ben Steam'de 40TL'nin üstündeki oyunlara para vermeye kıyamıyorum.