Zeu5 Decapat Katılım 9 Haziran 2022 Mesajlar 908 Makaleler 9 Yer Kanada, Toronto 1 Şubat 2023 #1 Az önce Kanada tarihi sınavından çıktım ve baktım ki D-day ve yerli insanlara ettikleri işkenceler dışında hiçbir tarihi yok. Çok garip geldi oysa her iki dünya savaşına da katıldılar.
Az önce Kanada tarihi sınavından çıktım ve baktım ki D-day ve yerli insanlara ettikleri işkenceler dışında hiçbir tarihi yok. Çok garip geldi oysa her iki dünya savaşına da katıldılar.
Befehle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Şubat 2019 Mesajlar 2.092 Çözümler 6 1 Şubat 2023 #2 Zeu5 dedi: Çok garip geldi oysa her iki dünya savaşına da katıldılar. Genişletmek için tıkla... Commonwealth'e bağlı olarak dominyon şekilde katıldılar.
Zeu5 dedi: Çok garip geldi oysa her iki dünya savaşına da katıldılar. Genişletmek için tıkla... Commonwealth'e bağlı olarak dominyon şekilde katıldılar.
3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.515 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 1 Şubat 2023 #3 Malum... Bunlar keşfedene kadar Evrenin onlardan haberi yoktu.