RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 17 Ağustos 2022 #141 Sirius Blackw dedi: Bu laf atan insanların hayatında ne bir başarısı ne bir amacı var.Kendileri bunları yapamadıkları için kuduruyorlar. Genişletmek için tıkla... Fotoğraflar o kadar güzeldi ki inanamadım. Yani bana seçenek sunsalar yurt dışı ilk tercihim olmaz. Memleket benim memleketim. 10M+ mülteci varken ülkeyi salamam.
Sirius Blackw dedi: Bu laf atan insanların hayatında ne bir başarısı ne bir amacı var.Kendileri bunları yapamadıkları için kuduruyorlar. Genişletmek için tıkla... Fotoğraflar o kadar güzeldi ki inanamadım. Yani bana seçenek sunsalar yurt dışı ilk tercihim olmaz. Memleket benim memleketim. 10M+ mülteci varken ülkeyi salamam.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 17 Ağustos 2022 #142 18 yaşıma geldiğim zaman bende gidebilirim, kaçak yolla değil ama. Yakın akrabamız yaşıyor.
010101 Femtopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 4 17 Ağustos 2022 #143 XEfe.Bey dedi: 18 yaşıma geldiğim zaman bende gidebilirim, kaçak yolla değil ama. Yakın akrabamız yaşıyor. Genişletmek için tıkla... İnşallah gelirsin dostum.
XEfe.Bey dedi: 18 yaşıma geldiğim zaman bende gidebilirim, kaçak yolla değil ama. Yakın akrabamız yaşıyor. Genişletmek için tıkla... İnşallah gelirsin dostum.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 17 Ağustos 2022 #144 010101 dedi: İnşallah gelirsin dostum. Genişletmek için tıkla... Kanada ya gitmeyeceğim ama Gittiğim zaman Sosyal'de olursam konusunu açarım.
010101 dedi: İnşallah gelirsin dostum. Genişletmek için tıkla... Kanada ya gitmeyeceğim ama Gittiğim zaman Sosyal'de olursam konusunu açarım.
Sirius Blackw Picopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 593 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Kuzey Atlantik 17 Ağustos 2022 #145 RUSHTOB dedi: Fotoğraflar o kadar güzeldi ki inanamadım. Yani bana seçenek sunsalar yurt dışı ilk tercihim olmaz. Memleket benim memleketim. 10M+ mülteci varken ülkeyi salamam. Genişletmek için tıkla... Tercih meselesi.İnsanlar kendi hayatını kurtarmak istiyor.Sizin gibi kendini feda edenlere de saygım var.
RUSHTOB dedi: Fotoğraflar o kadar güzeldi ki inanamadım. Yani bana seçenek sunsalar yurt dışı ilk tercihim olmaz. Memleket benim memleketim. 10M+ mülteci varken ülkeyi salamam. Genişletmek için tıkla... Tercih meselesi.İnsanlar kendi hayatını kurtarmak istiyor.Sizin gibi kendini feda edenlere de saygım var.
010101 Femtopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 4 17 Ağustos 2022 #146 Lucky7 dedi: Redmi'den çekildi yazıları nerede? Genişletmek için tıkla... Ben sana daha nasıl kanıtlayabilirim bilmiyorum onu ayarlardan kapatabilirsin güzel kardeşim. Dosya Ekleri Screenshot_2022-08-17-10-46-46-190_com.android.camera.jpg 16,1 KB · Görüntüleme: 102
Lucky7 dedi: Redmi'den çekildi yazıları nerede? Genişletmek için tıkla... Ben sana daha nasıl kanıtlayabilirim bilmiyorum onu ayarlardan kapatabilirsin güzel kardeşim.
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 17 Ağustos 2022 #147 010101 dedi: Ben sana daha nasıl kanıtlayabilirim bilmiyorum onu ayarlardan kapatabilirsin güzel kardeşim. Genişletmek için tıkla... Hocam Kanada Parlemontosu'nun önünde amuda kalkarak Kanada bayrağı dövmeli arkadaşlarınızla fotoğraf çektirmeden inanmam.
010101 dedi: Ben sana daha nasıl kanıtlayabilirim bilmiyorum onu ayarlardan kapatabilirsin güzel kardeşim. Genişletmek için tıkla... Hocam Kanada Parlemontosu'nun önünde amuda kalkarak Kanada bayrağı dövmeli arkadaşlarınızla fotoğraf çektirmeden inanmam.
010101 Femtopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 4 17 Ağustos 2022 #148 J. Barbaro dedi: Bilmiyorum hocam hakkımız da hayırlısı olsun bu dediklerini sen demedin sanırım baban demiş. Genişletmek için tıkla... Evet hocam benim konuyla alakam olmadı.
J. Barbaro dedi: Bilmiyorum hocam hakkımız da hayırlısı olsun bu dediklerini sen demedin sanırım baban demiş. Genişletmek için tıkla... Evet hocam benim konuyla alakam olmadı.
KaanPasha Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 236 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Ağustos 2022 #149 010101 dedi: 15 yaşındayım öğrenciyim ben hocam ailem ile Meksika üzerinden kaçak giriş yaptık ilerleyen zamanlarda anlatacağım. Genişletmek için tıkla... Peki Zeki Müren'de bizi görecek mi?
010101 dedi: 15 yaşındayım öğrenciyim ben hocam ailem ile Meksika üzerinden kaçak giriş yaptık ilerleyen zamanlarda anlatacağım. Genişletmek için tıkla... Peki Zeki Müren'de bizi görecek mi?
010101 Femtopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 4 17 Ağustos 2022 #150 XEfe.Bey dedi: Kanada'ya gitmeyeceğim ama gittiğim zaman Sosyal'de olursam konusunu açarım. Genişletmek için tıkla... Bekliyoruz hocam.
XEfe.Bey dedi: Kanada'ya gitmeyeceğim ama gittiğim zaman Sosyal'de olursam konusunu açarım. Genişletmek için tıkla... Bekliyoruz hocam.