YouTube Kanal geçmişi oluşturmuyor

Hamburger Kedy

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar yaklaşık 4 ay önce YouTube videom durduk yere ihtar yedi ve itirazlarıma rağmen ihtar silinmedi. Neyse, ihtar yediğim için sabitleme gibi özellikler gitmiş. Kanal geçmişi oluştur diyorum, 2 ay sonra oluşturulacak diyor 3 ay geçti ve hala aynı. 6 saniyelik videomu veya kimliğimi de çekmek istemiyorum. Öneriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:

İhtar yediniz video sildinizmi acaba. Ek olarak mail atın YouTube kanalıniz büyük kitle varsa erken zamanda dönüş yaparlar özel değilse YouTube kanalınizin soyler misiniz?

Son düzenleme:
İhtar yediniz video sildinizmi acaba. Ek olarak mail atın YouTube kanalıniz büyük kitle varsa erken zamanda dönüş yaparlar özel değilse YouTube kanalınizin soyler misiniz?

İhtar yiyince video gizlendi. İtirazlarımı incelemediler. İtiraz hakkımı da elimden alınca işe yaramaz diye sildim. Mail de attım ama sonuçlar yine kötü. Attıkları maili olduğu gibi yazıyorum:

Merhaba <kanal_ismi>,​
Topluluğumuzu güvende tutmak için ileri seviye özelliklerimizden bazılarını yalnızca iyi bir kanal geçmişi bulunan veya kimliğini doğrulamış kanallara sunarız.​
Şu anda kanal geçmişinizde yeterli düzeyde etkinlik yok. Kanalınız ileri seviye özelliklere erişimini kaybetti. Bunun nedeni, kanalınızın Topluluk Kurallarımıza uymaması olabilir.​

Bu durumun kanalınıza etkisi​

Şu işlemleri yapamayacaksınız:​
  • Canlı yayınlar, Shorts videoları ve normal videolar için daha yüksek günlük sınırlardan yararlanma.
  • Canlı yayınları yerleştirme.
  • Yorumları sabitleme.
  • Video açıklamalarına harici bağlantılar ekleme.

İleri seviye özelliklere yeniden erişme​

Bu özelliklere yeniden erişebilmek için:​
  • Topluluk Kurallarımıza uyarak iyi bir kanal geçmişi oluşturun.
  • Süreci hızlandırmak için videolu doğrulama ya da kimlik doğrulaması yapın. Bu seçenekler, tüm kanallara sunulmayabilir.
Teşekkürler,
YouTube Ekibi​

Bu arada Kadir Geceniz mübarek olsun.

Son düzenleme:

Eğer YouTube kanalıniz da para kazanma açıksa kimlik doğrulama yapın diye yazmışlar öncelikle mail atın sonra çözüm olmasa kimlik doğrulama yapın her youtubebir yapıyor kimlik doğrulaması video size aitmi degilmi diye telif haklarına bakın Google support.google.com/youtube adresine gidip mail yoliyabilirsin umarım düzelir sizin de kadir geceniz mübarek olsun.

Videoyu kendim yaptım. Para kazanma kapalı. Kimliğimi de çekmek istemediğim için mail atmayı tekrar deneyebilirim. Desteğin için teşekkürler.

Aga "support@youtube.com" mailine yazıyorum hata veriyor.

Outlook'tan gönderdim umarım hata çıkmaz.

Dosya Ekleri

• adressnotfound.png
    9,2 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…