YouTube Kanal izlenmeleri nasıl?

Ancoda

Centipat
Daha fazla  
Oyun kanalı açtım 15 video 5 Shorts videom var şimdi 1 Shorts ve 1 video daha ekleyeceğim 3 hafta önce başladım henüz 30 abonem var. Görüntülenme 1.6b gösterim 26.5b gösterim tıklama oranı yüzde 4.1 ortalama görüntülenme sürem 5.12 dakika bunlar iyi midir kötü mü bilmiyorum. Video sürem oyundan oyuna değişiyor. The Last of Us çektim mesela 2 saat 1 saat ve 40 dakika olarak 3 video Ark Survival genelde 30 civarı falan oluyor. Sizce iyi mi yoksa boşa kürek mi çekiyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam selamlar Youtube'da eskisi kadar oyun videoları izlenmiyor. Hani Enis ya da benzeri bir kanal olman lazım. Bence boşa kürek çekiyorsun hevesini de kırmak istemem lakin zaman en önemli şey. Onun yerine yayında çabalaman daha mı doğru olur bilemedim.

Hocam selamlar YouTube'da eskisi kadar oyun videoları izlenmiyor. Hani enis ya da benzeri bir kanal olman lazım. Bence boşa kürek çekiyorsun hevesini de kırmak istemem lakin zaman en önemli şey. Onun yerine yayında çabalaman daha mı doğru olur bilemedim.

Kick de açıyorumda onda pek izlenmiyor ya 1 kişi falan oluyor zaten yorum yapan.

Emek ve zaman işi hocam, bir de çevre. Aynı zaman gündemi iyi takip etmek gerekli belki yeni çıkan oyunları en erken alıp yayın açarsan bi nebze izleyici kazanabilirsin. Atıyorum subnautica yayını yaparsan 3 kişi izler ama tft yayını yaparsan 10 kişi izler gibi. Youtube'daki oyun kategorisi çok düştü 2015-16 gibi değil maalesef.

Emek ve zaman işi hocam, bir de çevre. Aynı zaman gündemi iyi takip etmek gerekli belki yeni çıkan oyunları en erken alıp yayın açarsan bir nebze izleyici kazanabilirsin. Atıyorum Subnautica yayını yaparsan 3 kişi izler ama TFT yayını yaparsan 10 kişi izler gibi. YouTube'daki oyun kategorisi çok düştü 2015-16 gibi değil maalesef.

Tüm platformlarda varım aslında oyun olarak da hiçbir oyun sıkıntım yok yapacağız bakalım bir şeyler.

Emek ve zaman işi hocam, bir de çevre. Aynı zaman gündemi iyi takip etmek gerekli belki yeni çıkan oyunları en erken alıp yayın açarsan bir nebze izleyici kazanabilirsin. Atıyorum Subnautica yayını yaparsan 3 kişi izler ama TFT yayını yaparsan 10 kişi izler gibi. YouTube'daki oyun kategorisi çok düştü 2015-16 gibi değil maalesef.

Yeni çıkan güzel oyun yok ki.

Yeni çıkan güzel oyun illaki var mesela Expedition 33 fena patladı tarzım değil ama herkes beğendi. Gamepass direkt verdi mesela. Veya işte Repo gibi indie ve ufak çaplı simulatör oyunlar sürekli çıkıyor patladığını gördüğün oyunu alıp yayınını yap bi yandan kaydını al 7-10 dk lık kesit çıkar youtube'a at misal.

Yeni çıkan güzel oyun illaki var mesela Expedition 33 fena patladı tarzım değil ama herkes beğendi. Game Pass direkt verdi mesela. Veya işte repo gibi indie ve ufak çaplı Simulator oyunlar sürekli çıkıyor patladığını gördüğün oyunu alıp yayınını yap bir yandan kaydını al 7-10 dk lık kesit çıkar YouTube'a at misal.

Benim de tarzım değil daha çok hikaye oyunu Far Cry tarzı falan oynuyorum hepsini atınca illaki seven insanların kitlesi var bu aralar Bannerlord yine yükseldi atacağım.

Oyun kanalı açtım 15 video 5 Shorts videom var şimdi 1 Shorts ve 1 video daha ekleyeceğim 3 hafta önce başladım henüz 30 abonem var. Görüntülenme 1.6b gösterim 26.5b gösterim tıklama oranı yüzde 4.1 ortalama görüntülenme sürem 5.12 dakika bunlar iyi midir kötü mü bilmiyorum. Video sürem oyundan oyuna değişiyor. The Last of Us çektim mesela 2 saat 1 saat ve 40 dakika olarak 3 video Ark Survival genelde 30 civarı falan oluyor. Sizce iyi mi yoksa boşa kürek mi çekiyorum?

Hocam birçok YouTube kanalı açıp büyütmüş bir insan olarak. Ortalama 5 dakika izlenme çok iyi bir sayı. İzleyicilerin sizi tanımadan 5 dakika izlemesi çok şaşırtıcı derecede yüksek bir oran. Her ne kadar video 1 saat olsa da YouTube ortalama izlenme süresine bakar. Hocam YouTube kanalı açmak dükkan açmak gibidir. Her zaman emeklerinin karşılığını sratejine göre alırsın. Kendini değiştir geliştir olabildiğin en iyisi ol ve kapak fotoğrafları kimi zaman video içeriğinden bile önemli olabiliyor bunu unutma.

Hocam birçok YouTube kanalı açıp büyütmüş bir insan olarak. Ortalama 5 dakika izlenme çok iyi bir sayı. İzleyicilerin sizi tanımadan 5 dakika izlemesi çok şaşırtıcı derecede yüksek bir oran. Her ne kadar video 1 saat olsa da YouTube ortalama izlenme süresine bakar. Hocam YouTube kanalı açmak dükkan açmak gibidir. Her zaman emeklerinin karşılığını sratejine göre alırsın. Kendini değiştir geliştir olabildiğin en iyisi ol ve kapak fotoğrafları kimi zaman video içeriğinden bile önemli olabiliyor bunu unutma.
Arkadaş 2 saatlik videolar çektiğini söylüyor hocam. En kısa olan 40 dakikalık videosunu baz alsak bile %10-15 arası bir videoda kalma süresi yapar buda iyi bir oran değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı