Kanal tedavisi acıtır mı?

İmparatorSazan

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba yarın devlet hastanesinde kanal tedavisi yapacağım. Bulunduğum yer çok gelişmiş bir yer değil ilçede bir hastane ve bir diş doktoru var. O yüzden korkuyorum. Acımaması için doktordan direkt 2 iğne vurun desem vururlar mı? Kanal tedavisi acıtır mı?

Hocam bence duruma göre karar verin iğne konusunda, baktınız dayanılmıyor o zaman istersiniz.

Vurur muhtemelen. Acımaz, benim kanal tedavilerim acımadı şimdiye kadar. Sadece bazen arı sokmasından daha hafif bir şey hissediyorsunuz o kadar, o da ara ara, sinirler çıkarılırken.

Hocam bugün yaptırmaya gittim. Dediğim gibi fazla gelişmemiş biryer. Bana yaşıma göre çok büyük çürüğüm olduğunu uygun malzemelerinin bulunmadığını söylediler. Ayrıca röntgene baktılar 4 tane 20'lik dişin gelecek 1I yamuk dediler. Neyse ama sıkıntılı dediler çürüklere daha iyi bir yere gideceğim.

Geçmiş olsun hocam, halledersiniz ve tedavi-tedavi sonrası süreç sağlıklı olur umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…