Kanal tedavisi yapılır mı?

Tek seansta yapılan dişler tek köklü olduğu için daha kısa sürer.
Arka dişler iki üç kanallıdır ve onun için ilk önce sinirler komple alınır geçici dolgu ile kapatılır 1 hafta süre ile kanalın içi doldurulur kompozit ile kapatılır. Soruna gelecek olursak kanal tedavisi yaptırmalısın eğer yaptırmazsan o dişler çekilir o hale gelene kadar acıdan duramazsın zaten çektirdiğin içinde oraya implant atılır implant demek geri kalan sağlam dişlerden de olmak demek çünkü onlar kesilip köprü yapılacak ve maliyeti kanala göre çok fazla.

Diş için çekilir hale gelme sınırı sürekli dayanılmaz ağrı yapması mıdır, benim de kanal tedavim var fakat randevu bulamıyorum.

Çürüğü çok ilerlemiş disi sivrelttirip kaplama yaptırabilirsin, onun dışında 5 tane kanal tedavisi olduğum için tecrübeliyim artık. Kanal tedavisi yaptırmalisin kesinlikle:3

Diş için çekilir hale gelme sınırı sürekli dayanılmaz ağrı yapması mıdır, benim de kanal tedavim var fakat randevu bulamıyorum.

Kanal tedavisi yapılmış dişte ağrı var ise artık kanal ted işe yaramıyor demektir. Randevu için bir şey diyemem.

Özelde yaptırdım yine de enfeksiyondan dolayı çektiler dişi. Tamamen yapan doktorun ihmalkarlığından çekildi. Sürekli randevuyu ertelediği için seans 1 ay kadar gecikti.

Özelde yaptırdım yine de enfeksiyondan dolayı çektiler dişi. Tamamen yapan doktorun ihmalkarlığından çekildi. Sürekli randevuyu ertelediği için seans 1 ay kadar gecikti.

Bağırıp çağırsaydınız müdür devreye girerdi dava açacağınızı vesaire söyleyin implant için indirim yapabilirler.

Ben de 6 dişime yaptırdım biri 5 sene sonra enfeksiyon kaptı geçen hafta çektirdim. Kesinlikle yaptır çünkü dişin varken değerini anlamıyorsun. Kesinlikle kanal yaptır nereye kadar giderse de kullan ağrın olmayacak zaten çürükleri temizliyorlar.

Bağırıp çağırsaydınız müdür devreye girerdi dava açacağınızı vesaire söyleyin implant için indirim yapabilirler.
Hocam kendi kliniği vardı doktorun, yani doktoru doktora şikayet etmek gibi bir şey.

Sadece lokal anestezi için iğne yaparken acır hele diş ortada falansa az sıkman gerekir ondan sonra yat uyu mis gibi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…