ragnarslothbrok
Femtopat
Daha fazla
Dostlar merhaba, bu işlerden anlayan arkadaşlar cevap verirse çok mutlu olurum. YouTube kanallarımı kapatıyor. İki kanalım vardı; ilk kanalım spam, aldatıcı içerik gibi bir nedenden dolayı YouTube tarafından kapatıldı. (Biraz incelediğimde, başka kanal açmanıza izin verilmeyecek gibi bir yazı yazıyordu, hatırladığım kadarıyla :/). Hemen ardından diğer kanalım da YouTube Topluluk Kuralları’na aykırı olduğu gerekçesiyle kapatıldı. İki kanal farklı Gmail hesaplarıyla açılmıştı ama aynı YouTube Studio üzerinden kontrol ediyordum. Forumlardaki yazılardan esinlenerek, artık bu bilgisayardan ve aynı IP’den kanal açarsam, kanalımın onca emekten sonra tekrar kapatılabileceği riskiyle, 1–2 ay sonra forumlardaki tavsiyelere uyarak farklı bir bilgisayardan giriş yaptım. Tarayıcı ve sistem verilerini temizledim, yeni bir Gmail hesabı ve yeni bir telefon numarası kullandım, bir uygulama yardımıyla MAC adresini değiştirdim, Kaspersky VPN açtım ve Wi-Fi’yi kapatıp açarak IP’nin değişmesini sağladım. Bu arada iki video gayet safe video. Ne yapacağımı bilemedim. Ne yapmalıyım? Teşekkürler.
Ya youtube beni bir şekilde tespit ediyor ya da kullandığım vpn ve benzeri yöntemler güvenli olmadığından kapattı kanalı. Aklıma başka bir şey gelmiyor
Ya youtube beni bir şekilde tespit ediyor ya da kullandığım vpn ve benzeri yöntemler güvenli olmadığından kapattı kanalı. Aklıma başka bir şey gelmiyor
Son düzenleme: