Elptra203 Hectopat Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 332 3 Ekim 2021 #41 rofl dedi: İslam'da genellikle zararlı olabilecek, vücut bütünlüğüne zarar verebilecek hareketler haram kılınıyor. Genişletmek için tıkla... Valla bilmiyordum artık dikkat edicem nih dedi: Kan içmek haramdır fakat siz bilmeden içmişsiniz. Kısacası bir sıkıntı olmaz her halükarda. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler
rofl dedi: İslam'da genellikle zararlı olabilecek, vücut bütünlüğüne zarar verebilecek hareketler haram kılınıyor. Genişletmek için tıkla... Valla bilmiyordum artık dikkat edicem nih dedi: Kan içmek haramdır fakat siz bilmeden içmişsiniz. Kısacası bir sıkıntı olmaz her halükarda. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler
ahmetenes04 Hectopat Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 136 Makaleler 1 Yer Seyhan/Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2021 #42 Elptra203 dedi: Kan yaladım, sonra internette araştırdım ve haram olduğunu duydum. Sonra amcama dedim, yok öyle bir şey dedi. Bu arada haram olduğunu bilmiyordum. Haram mı? Genişletmek için tıkla... Bilmeden yaptığın için sıkıntı olmaz heralde.
Elptra203 dedi: Kan yaladım, sonra internette araştırdım ve haram olduğunu duydum. Sonra amcama dedim, yok öyle bir şey dedi. Bu arada haram olduğunu bilmiyordum. Haram mı? Genişletmek için tıkla... Bilmeden yaptığın için sıkıntı olmaz heralde.
EndoBero Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 930 Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Ekim 2021 #43 350070 dedi: Adam belki psikopattir kanki. Hoslaniyordur boyle seylerden. Genişletmek için tıkla... Doğru ben de tiner koklamayı seviyorum. Kokusu çok iyi.
350070 dedi: Adam belki psikopattir kanki. Hoslaniyordur boyle seylerden. Genişletmek için tıkla... Doğru ben de tiner koklamayı seviyorum. Kokusu çok iyi.
Petek Baba Zeptopat Katılım 2 Ekim 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2021 #44 350070 dedi: Adam belki psikopattir kanki. Hoslaniyordur boyle seylerden. Genişletmek için tıkla... Hiç kan yalamadınız ya tadı çok güzel ama harammış bundan sonra kanın tadını unutmaya çalışırım.
350070 dedi: Adam belki psikopattir kanki. Hoslaniyordur boyle seylerden. Genişletmek için tıkla... Hiç kan yalamadınız ya tadı çok güzel ama harammış bundan sonra kanın tadını unutmaya çalışırım.
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 3 Ekim 2021 #45 Petek Baba dedi: Hiç kan yalamadınız ya tadı çok güzel ama harammış bundan sonra kanın tadını unutmaya çalışırım. Genişletmek için tıkla... Arada kacamak yap kanki.
Petek Baba dedi: Hiç kan yalamadınız ya tadı çok güzel ama harammış bundan sonra kanın tadını unutmaya çalışırım. Genişletmek için tıkla... Arada kacamak yap kanki.