Kanımız neden çekilir?

TheKillerOfYou1

Hectopat
Daha fazla  
Bugün kan tahlili vermeye gittim. Çok korkuyorum iğneden, ancak iğne girerken hiçbir sıkıntı çekmedim. Sonra, kan çok yavaş gelmeye başladı. Daha sonra da bayıldım zaten, hatırlamıyorum. Kan neden gelmedi? Lütfen korku gibi şeyler yazmayın, bilimsel bir açıklama arıyorum.

Korku bir çok şeyin açıklamasıdır. Korkunun bilimsel olmadığını nereden çıkardınız? Korku veya diğer duygular size göre inanç gibi bir şey mi?

Daha çok hormonsal bir şey olur diye düşünmüştüm. Muhtemelen kanımdaki glikoz miktarı düştüğü için.
Hastanedeyken sorsaydın keşke. Kesin cevabı alırdın. Tabi Technopat'a yazmak da önemli, değil mi?

Hastaneden çıktığında kafam yerinde değildi. Bayılmıştım ve uyandığımda direkt ayrıldım. Annemin desteğiyle yürüyordum. Lütfen bilmediğiniz şeyler hakkında yorum yazmayınız.

Daha çok hormonsal bir şey olur diye düşünmüştüm. Muhtemelen kanımdaki glikoz miktarı düştüğü için.

Hastaneden çıktığında kafam yerinde değildi. Bayılmıştım ve uyandığımda direkt ayrıldım. Annemin desteğiyle yürüyordum. Lütfen bilmediğiniz şeyler hakkında yorum yazmayınız.
Lütfen sizde cevabına basit bir şekilde "Google" yardımı ile ulaşabileceğiniz konuları forumlara yazarak zaman kaybetmeyiniz... İyi günler.

Lütfen sizde cevabına basit bir şekilde "Google" yardımı ile ulaşabileceğiniz konuları forumlara yazarak zaman kaybetmeyiniz... İyi günler.
Konu onaylanmış ise forumda açılabilecek bir konu demektir. Bu tarz bir cümle kurmaya hakkınız olduğunu düşünmüyorum. Kaldı ki konu da saçma ergen aşk, boy VS. değil yani.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı