Kanlı oyun önerisi

liveleak1616

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Böyle bıçaklı testereli tabancalı kanlı bildiğiniz oyunlar var mı ama postal 2 falan degil, bildigin adamı en acılı şekilde bağırta çağırta öldürdüğümüz, farklı silahlar denediğimiz güzel bir oyun önerisi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle bıçaklı testereli tabancalı kanlı bildiğiniz oyunlar var mı ama postal 2 falan degil, bildigin adamı en acılı şekilde bağırta çağırta öldürdüğümüz, farklı silahlar denediğimiz güzel bir oyun önerisi.
Dishonored serisine bakabilirsiniz, farklı silahlar, animasyonlar mevcut. Tam olarak aradığınız vahşete sahip mi bilemem ama oyunda adam öldürmek gerçekten zevkli.

People playground, scream mod ve torture mod indirsen tam istediğin gibi olur.

Seni Doom paklar.

Sadece isim liveleak izlediğimi nereden çıkarttın?

Left 4 Dead 2 desem linç yer miyim? 😅

Güzel oyun hocam.

Kesinlikle Doom serisi.

Bir kaçını oynadım öneriniz için sağ olun.

Dying Light 1 ve 2. bence tam aradığın oyun, gelen geçen zombiyi kesersin. Ayrıca hissiyat olarak da aşırı iyi.

Hiç denemedim öneriniz için sağ olun deneyeceğim.

Dishonored serisine bakabilirsiniz, farklı silahlar, animasyonlar mevcut. Tam olarak aradığınız vahşete sahip mi bilemem ama oyunda adam öldürmek gerçekten zevkli.

Anladım deneyeceğim sağ olun.

Seni Doom paklar.

2016 versiyonunuda deneyeceğim umarım.

People Playground, scream mod ve torture mod indirsen tam istediğin gibi olur.

Anladım sağ olun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı