toomanynights Kilopat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 3.936 Makaleler 5 Çözümler 17 20 Şubat 2023 #1 Kanye'nin siyasi geçmişini çok iyi bilmiyorum ama zamanında zamanının ilerisinde şarkılar yapmış. Türkiye'de de çok bilindiğini düşünmüyorum. Şu şarkıyı dinliyorum şu an. Şarkı ve Kanye hakkındaki görüşleriniz nedir? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 20 Şubat 2023
Kanye'nin siyasi geçmişini çok iyi bilmiyorum ama zamanında zamanının ilerisinde şarkılar yapmış. Türkiye'de de çok bilindiğini düşünmüyorum. Şu şarkıyı dinliyorum şu an. Şarkı ve Kanye hakkındaki görüşleriniz nedir? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ZeroTheJackal Picopat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2023 #2 Yahudilere(?) küfür ettiğini biliyorum sadece. Müzik tarzım değil.
Shinya Kogami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 4.614 Çözümler 35 21 Şubat 2023 #3 Çok zeki çok yetenekli bir insan. Her zeki ve yetenekli sanatçı gibi kendi psikolojisine yeniliyor.
ytwitchan Hectopat Katılım 4 Ekim 2021 Mesajlar 1.613 Çözümler 16 21 Şubat 2023 #4 GTA V oyununda radyoda çalıyor bu şarkı
nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2023 #5 ytwitchan dedi: GTA V oyununda radyoda çalıyor bu şarkı Genişletmek için tıkla... GTA 4'te The Beat 102.7 radyosunda çalıyor.
ytwitchan dedi: GTA V oyununda radyoda çalıyor bu şarkı Genişletmek için tıkla... GTA 4'te The Beat 102.7 radyosunda çalıyor.