olfer Decapat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #11 crqdles dedi: Hocam peki sizce Yağmacı mı Kaos mu Genişletmek için tıkla... bana sorarsan kaos derim uzun süre yağmacı kullandım bi süre sonra sıkıyor
crqdles dedi: Hocam peki sizce Yağmacı mı Kaos mu Genişletmek için tıkla... bana sorarsan kaos derim uzun süre yağmacı kullandım bi süre sonra sıkıyor
micheal owen Kilopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.490 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #12 crqdles dedi: Gaia Vandal'ı yükselttiniz mi? Veya hiç oynadınız mı? Genişletmek için tıkla... Oynadım hocam yükselttimde.
crqdles dedi: Gaia Vandal'ı yükselttiniz mi? Veya hiç oynadınız mı? Genişletmek için tıkla... Oynadım hocam yükselttimde.
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.846 Çözümler 55 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #13 olfer dedi: bana sorarsan kaos derim uzun süre yağmacı kullandım bi süre sonra sıkıyor Genişletmek için tıkla... Yoru main olarak Kaos almak istiyorum bende ama büyük ihtimalle gelen Champions'u alıp bir süre skin almam gibime geliyor
olfer dedi: bana sorarsan kaos derim uzun süre yağmacı kullandım bi süre sonra sıkıyor Genişletmek için tıkla... Yoru main olarak Kaos almak istiyorum bende ama büyük ihtimalle gelen Champions'u alıp bir süre skin almam gibime geliyor
Chuck Norris Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 2.298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #14 crqdles dedi: Hocam peki sizce Yağmacı mı Kaos mu Genişletmek için tıkla... Çok zor bir soru sordunuz hocam şimdi. Arkadaşımda yağmacı var benden sürekli kaos istiyor ama yağmacı da mükemmel bir şey. Ayrıca yağmacının yerden bulunma olasılığı kaostan daha fazla. O yüzden kaos diyorum.
crqdles dedi: Hocam peki sizce Yağmacı mı Kaos mu Genişletmek için tıkla... Çok zor bir soru sordunuz hocam şimdi. Arkadaşımda yağmacı var benden sürekli kaos istiyor ama yağmacı da mükemmel bir şey. Ayrıca yağmacının yerden bulunma olasılığı kaostan daha fazla. O yüzden kaos diyorum.
DJ Dikkatt Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 646 Çözümler 1 1 Ağustos 2023 #15 crqdles dedi: Hocam peki sizce yağmacı mı kaos mu? Genişletmek için tıkla... Buralar karışır hocam. Ama champions vandal yerine kaos daha iyi olur. Bir de yanınıza Yağmacı Vandal'ı olan bir arkadaş alırsanız tadından yenmez.
crqdles dedi: Hocam peki sizce yağmacı mı kaos mu? Genişletmek için tıkla... Buralar karışır hocam. Ama champions vandal yerine kaos daha iyi olur. Bir de yanınıza Yağmacı Vandal'ı olan bir arkadaş alırsanız tadından yenmez.
5 557260 Kilopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 5.744 Makaleler 1 Çözümler 30 1 Ağustos 2023 #16 Kaos güzel fakat Gaia varken gereksiz olur iade edebilirseniz Gaia'yi alın bence.