Y yusufdut1 Decapat Katılım 17 Aralık 2022 Mesajlar 3 8 Mart 2023 #1 İkisinin de sesi ve hissiyatı çok güzel. Kullananlar varsa sizce hangisini tercih etmek lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mart 2023
enesgirgin5151 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 1.912 Çözümler 2 8 Mart 2023 #2 yusufdut1 dedi: İkisinin de sesi ve hissiyatı çok güzel. Kullananlar varsa sizce hangisini tercih etmek lazım? Genişletmek için tıkla... Kaos vandal bana göre daha iyi.
yusufdut1 dedi: İkisinin de sesi ve hissiyatı çok güzel. Kullananlar varsa sizce hangisini tercih etmek lazım? Genişletmek için tıkla... Kaos vandal bana göre daha iyi.
S SmyRnex Picopat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 310 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #3 yusufdut1 dedi: İkisinin de sesi ve hissiyatı çok güzel. Kullananlar varsa sizce hangisini tercih etmek lazım? Genişletmek için tıkla... Kaos.
yusufdut1 dedi: İkisinin de sesi ve hissiyatı çok güzel. Kullananlar varsa sizce hangisini tercih etmek lazım? Genişletmek için tıkla... Kaos.
M Malii0770 Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #4 Bende kaos vandal var set ilk geldiğinde almıştım. güzel skin ama bir süre sonra çok hantal geliyor göz. benim tercihim iyon vandal, çok chill skin.
Bende kaos vandal var set ilk geldiğinde almıştım. güzel skin ama bir süre sonra çok hantal geliyor göz. benim tercihim iyon vandal, çok chill skin.
O obez gamer Femtopat Katılım 21 Mart 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #5 kaous kullanıyom bir yerden sorna sıkıyor al iyonu