Areus Hectopat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 246 Yer Edirne 4 Temmuz 2024 #11 Kaos ve acıdan zevk almayı hayatta gelişmek için kullan. Diğer insanları kırmak için değil hele aileni kırmak için hiç değil.
Kaos ve acıdan zevk almayı hayatta gelişmek için kullan. Diğer insanları kırmak için değil hele aileni kırmak için hiç değil.
lll.1.l1l Centipat Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 129 Daha fazla Sistem Özellikleri 14.Nesil Core i5 14500HX-RTX4050 6Gb-16Gb-512Gb Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #12 ERTZENN dedi: Hayır pek değil hatta bir fiske dayak yemedim. 13. Çok teşekkür ederim dediklerinizi birebir uygulayacağım. Genişletmek için tıkla... Dostum yaşın daha küçük ergenlikle alakalıdır hayata pozitif bakın kitap okuyun, gezin, aşık olun, müzik dinleyin.
ERTZENN dedi: Hayır pek değil hatta bir fiske dayak yemedim. 13. Çok teşekkür ederim dediklerinizi birebir uygulayacağım. Genişletmek için tıkla... Dostum yaşın daha küçük ergenlikle alakalıdır hayata pozitif bakın kitap okuyun, gezin, aşık olun, müzik dinleyin.