alibabapro3131 Picopat Katılım 16 Ekim 2024 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #1 Kaos Vandal mı Felaketin Kalbi Vandal mı yoksa Kuronami Vandal mı (şu an markette faz koruyucu Vandal'la cesur yürek Vandal'da var) arasından hangisini almalıyım?
Kaos Vandal mı Felaketin Kalbi Vandal mı yoksa Kuronami Vandal mı (şu an markette faz koruyucu Vandal'la cesur yürek Vandal'da var) arasından hangisini almalıyım?
TacsizKralTR Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.350 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #2 alibabapro3131 dedi: Kaos Vandal mı Felaketin Kalbi Vandal mı yoksa Kuronami Vandal mı (şu an markette faz koruyucu Vandal'la cesur yürek Vandal'da var) arasından hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... Herkesin zevki kendinedir fakat bence Kuronami en iyi vandallardandır.
alibabapro3131 dedi: Kaos Vandal mı Felaketin Kalbi Vandal mı yoksa Kuronami Vandal mı (şu an markette faz koruyucu Vandal'la cesur yürek Vandal'da var) arasından hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... Herkesin zevki kendinedir fakat bence Kuronami en iyi vandallardandır.
Mehmetkayice Centipat Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 1.127 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #3 3 ü de var ama bana göre kaos daha seri geliyor ve sanki mermi nokta atışı gibi gidiyor
eymensahin.dll Centipat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 914 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #4 3'ü de güzel kuronomi çok güzel fakat bana felaketin kalbi daha iyi geliyor
kayra134 Femtopat Katılım 6 Ağustos 2025 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #5 3üde mükemmel skinler fakat bence ya kaos yada felaketin kalbi almalısın ben olsam felaketin kalbi alırdım
3üde mükemmel skinler fakat bence ya kaos yada felaketin kalbi almalısın ben olsam felaketin kalbi alırdım
alibabapro3131 Picopat Katılım 16 Ekim 2024 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #6 kayra134 dedi: 3üde mükemmel skinler fakat bence ya kaos yada felaketin kalbi almalısın ben olsam felaketin kalbi alırdım Genişletmek için tıkla... ilk geleni alıyımmı bide kuronami çok iyi değil gibi dimi?
kayra134 dedi: 3üde mükemmel skinler fakat bence ya kaos yada felaketin kalbi almalısın ben olsam felaketin kalbi alırdım Genişletmek için tıkla... ilk geleni alıyımmı bide kuronami çok iyi değil gibi dimi?
kayra134 Femtopat Katılım 6 Ağustos 2025 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #7 alibabapro3131 dedi: ilk geleni alıyımmı bide kuronami çok iyi değil gibi dimi? Genişletmek için tıkla... Kuronami de çok güzel bir skin fakat bana kullandıkça sıkar gibi geliyor yine de senin kararın
alibabapro3131 dedi: ilk geleni alıyımmı bide kuronami çok iyi değil gibi dimi? Genişletmek için tıkla... Kuronami de çok güzel bir skin fakat bana kullandıkça sıkar gibi geliyor yine de senin kararın
alibabapro3131 Picopat Katılım 16 Ekim 2024 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #8 kayra134 dedi: Kuronami de çok güzel bir skin fakat bana kullandıkça sıkar gibi geliyor yine de senin kararın Genişletmek için tıkla... tamam teşekkürler kaos veya felaketin kalbi markete ilk geleni alıyımmı
kayra134 dedi: Kuronami de çok güzel bir skin fakat bana kullandıkça sıkar gibi geliyor yine de senin kararın Genişletmek için tıkla... tamam teşekkürler kaos veya felaketin kalbi markete ilk geleni alıyımmı
tereyagburak Hectopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 1.795 Makaleler 4 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #9 Kişiye bağlı olarak ben olsam Kuronami seçerim. Kaos sürekli sprey attırıyor bana.
Grim Reaper Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 5.570 Çözümler 13 Yer İzmir 17 Ağustos 2025 #10 Kaos bu 3'ü arasından en iyisi denebilir. Kuronami bence overrated bir vandal kötü değil ama o kadar da iyi değil hele kaos varken. Kaos > Felaketin kalbi > Kuronami bence.
Kaos bu 3'ü arasından en iyisi denebilir. Kuronami bence overrated bir vandal kötü değil ama o kadar da iyi değil hele kaos varken. Kaos > Felaketin kalbi > Kuronami bence.