T TheOrderq7 Centipat Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #1 Valorant'ta bıçak ve vandal skını alacagım onerılerınızı beklıyorum. (kaos vandal ve Yağmacı Vandal var)-(Asil Karambit ve yelpaze var)
Valorant'ta bıçak ve vandal skını alacagım onerılerınızı beklıyorum. (kaos vandal ve Yağmacı Vandal var)-(Asil Karambit ve yelpaze var)
ronkanta Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 1.329 Makaleler 2 11 Temmuz 2024 #2 TheOrderq7 dedi: Valorant'ta bıçak ve vandal skını alacagım onerılerınızı beklıyorum. (kaos vandal ve Yağmacı Vandal var)-(Asil Karambit ve yelpaze var) Genişletmek için tıkla... Kuronomi bence çok güzel.
TheOrderq7 dedi: Valorant'ta bıçak ve vandal skını alacagım onerılerınızı beklıyorum. (kaos vandal ve Yağmacı Vandal var)-(Asil Karambit ve yelpaze var) Genişletmek için tıkla... Kuronomi bence çok güzel.
B BURDURLU HASAN ÇAVUŞ Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 419 Daha fazla Sistem Özellikleri i3 12100F - ASUS PRİME H610M-K D4 - GSKİLL RİPJAWS 8*2 3200MHZ - GALAX 4060 8GB V2 - MSİ MAG M100A - MSİ A650BN 650W 80+ Cinsiyet Erkek Meslek ELEKTRİKÇİ 11 Temmuz 2024 #3 Yağmacı ayrı bir şey sesi ve dişi bence kaosa göre güzel ama kaosda fena değil bence yağmacı daha iyi.
Yağmacı ayrı bir şey sesi ve dişi bence kaosa göre güzel ama kaosda fena değil bence yağmacı daha iyi.
Yubuss Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 386 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #4 TheOrderq7 dedi: Valorant'ta bıçak ve vandal skını alacagım onerılerınızı beklıyorum. (kaos vandal ve Yağmacı Vandal var)-(Asil Karambit ve yelpaze var) Genişletmek için tıkla... iyon vandal veya kuronomi önerebilrim asil karambitede yakışacak skinler
TheOrderq7 dedi: Valorant'ta bıçak ve vandal skını alacagım onerılerınızı beklıyorum. (kaos vandal ve Yağmacı Vandal var)-(Asil Karambit ve yelpaze var) Genişletmek için tıkla... iyon vandal veya kuronomi önerebilrim asil karambitede yakışacak skinler
PPrens Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 1.690 Makaleler 1 Çözümler 2 11 Temmuz 2024 #5 Vandal Kaos daha güzel bence (ikisi arasından). Kuronomi olursa eğer seveni çok ama pazarınıza gelir mi işte?
Vandal Kaos daha güzel bence (ikisi arasından). Kuronomi olursa eğer seveni çok ama pazarınıza gelir mi işte?
Okan Er Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.055 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #6 Vallahi kaos daha iyi gibi ama hissiyat olarak yeni setin ki de güzel oni vandal da güzeldir tabii zevkler farklı sen beğenir misin bilmem.
Vallahi kaos daha iyi gibi ama hissiyat olarak yeni setin ki de güzel oni vandal da güzeldir tabii zevkler farklı sen beğenir misin bilmem.
T TheOrderq7 Centipat Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #7 bıcak olarak ?
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.390 Makaleler 3 Çözümler 20 11 Temmuz 2024 #8 TheOrderq7 dedi: Valorant'ta bıçak ve vandal skını alacagım onerılerınızı beklıyorum. (kaos vandal ve Yağmacı Vandal var)-(Asil Karambit ve yelpaze var) Genişletmek için tıkla... Bunun için konu açmaya gerek yok. Hangisini sevdiysen onu al insanların fikri önemli değil.
TheOrderq7 dedi: Valorant'ta bıçak ve vandal skını alacagım onerılerınızı beklıyorum. (kaos vandal ve Yağmacı Vandal var)-(Asil Karambit ve yelpaze var) Genişletmek için tıkla... Bunun için konu açmaya gerek yok. Hangisini sevdiysen onu al insanların fikri önemli değil.
Okan Er Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.055 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #9 TheOrderq7 dedi: bıcak olarak ? Genişletmek için tıkla... Yağmacı karambit