Hangisini alsam karar veremedim. Champions gidecek ama kaos kalacak. Ama kaos championsa nazaran biraz daha pahalı. Champions 2023 vandal ise çoğu kişide var. Sizce ne alınır?
Hangisi gözünüze hoş geliyorsa onu alın. Sonuçta hesabı satmayacaksanız fazla kişide olup olmaması önemli değil.Hangisini alsam karar veremedim. Champions gidecek ama kaos kalacak. Ama kaos championsa nazaran biraz daha pahalı. Champions 2023 vandal ise çoğu kişide var. Sizce ne alınır?
çok haklısın teşekkürler.Hangisi gözünüze hoş geliyorsa onu alın. Sonuçta hesabı satmayacaksanız fazla kişide olup olmaması önemli değil.
Rica ederim.çok haklısın teşekkürler.
kunai hariç champions 2023 vandalını aldım. asil x champions karışımı güzeldi skin, tek sıkıntı spray atarken biraz zorlanabilirsin. kaos çoğu oyuncuda var zaten yerden toplarsın.Hangisini alsam karar veremedim. Champions gidecek ama kaos kalacak. Ama kaos championsa nazaran biraz daha pahalı. Champions 2023 vandal ise çoğu kişide var. Sizce ne alınır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.