kazuhir4 Megapat Katılım 29 Mart 2014 Mesajlar 588 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2014 #31 Ben sadece toprak kokusunu seviyorum az önce yürüyüşe çıkmıştım zaten o toprak kokusu çok güzel.
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.473 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 12 Aralık 2014 #32 Bugün yağmurlu havada biraz bisiklete bineyim dedim. Fazla gaza gelmiş olmalıyım ki eve döndüğümde ağzım yüzüm çamur içindeydi Arada böyle gaza geliyorum ve hiç iyi şeyler olmuyor
Bugün yağmurlu havada biraz bisiklete bineyim dedim. Fazla gaza gelmiş olmalıyım ki eve döndüğümde ağzım yüzüm çamur içindeydi Arada böyle gaza geliyorum ve hiç iyi şeyler olmuyor
D Dizzy Hectopat Katılım 15 Mart 2014 Mesajlar 336 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2014 #33 O normal bişey. Cünkü basınç artıyor ve seni daraltıyor, bilimsel bişey bu . Buna açık hava basıncı denir.
O normal bişey. Cünkü basınç artıyor ve seni daraltıyor, bilimsel bişey bu . Buna açık hava basıncı denir.