Y yigithankoroglu Decapat Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 134 12 Haziran 2020 #1 USB şarj için PSP açıkken ayarlardan USB charge modu açmak gerekiyormuş öyle şarj ediliyormuş sanırım benimki kapalı o ayarı açamadım sadece ubs kablom var PSP'yi çalıştıramıyorum ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2020
USB şarj için PSP açıkken ayarlardan USB charge modu açmak gerekiyormuş öyle şarj ediliyormuş sanırım benimki kapalı o ayarı açamadım sadece ubs kablom var PSP'yi çalıştıramıyorum ne yapabilirim?
Quewer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 1.045 Makaleler 2 Çözümler 9 12 Haziran 2020 #2 Bataryada hiç şarj yok ise bir tek kendi şarj kablosu ile şarj edebilirsiniz. USB ile şarj edemezsiniz.
Bataryada hiç şarj yok ise bir tek kendi şarj kablosu ile şarj edebilirsiniz. USB ile şarj edemezsiniz.