M m1cope Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2017 Mesajlar 2.140 12 Ekim 2022 #1 Tıpfuck adlı sitede tıp fakültesi için PDF şeklinde notlar, kitaplar vs. oluyordu (mega sitesine yüklenmiş şekilde) ve çok işime yarıyordu. Gördüm ki site kapanmış. Bu sitedeki eski linkleri bulabilir miyim? Muhtemelen Mega'dan da silinmemiştir. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ekim 2022
Tıpfuck adlı sitede tıp fakültesi için PDF şeklinde notlar, kitaplar vs. oluyordu (mega sitesine yüklenmiş şekilde) ve çok işime yarıyordu. Gördüm ki site kapanmış. Bu sitedeki eski linkleri bulabilir miyim? Muhtemelen Mega'dan da silinmemiştir.
Yosemite Sam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2016 Mesajlar 2.522 Makaleler 3 Çözümler 26 Yer Amasya Geydoğan Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2022 #2 Wayback Machine web.archive.org
M m1cope Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2017 Mesajlar 2.140 12 Ekim 2022 #3 Yosemite Sam dedi: Wayback Machine web.archive.org Genişletmek için tıkla... Buradan sadece ana sayfayı görebiliyorum. Kategorilere girdiğimde bulunamıyor.
Yosemite Sam dedi: Wayback Machine web.archive.org Genişletmek için tıkla... Buradan sadece ana sayfayı görebiliyorum. Kategorilere girdiğimde bulunamıyor.
kosedekibalici Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 456 Çözümler 3 12 Ekim 2022 #4 Şunu da deneyebilirsiniz: Web sayfalarını Google Arama Sonuçlarında önbelleğe alınmış olarak görüntüleme - Google Arama Yardım
Şunu da deneyebilirsiniz: Web sayfalarını Google Arama Sonuçlarında önbelleğe alınmış olarak görüntüleme - Google Arama Yardım