Kapanan Discord hesabından telefon numarası kaldırmak

Zenu

Decapat
Daha fazla  
Dün Discord hesabım gereksiz yere ban yemiş yaş kısıtlaması vb muhtemelen bir yere 13 sayısından düşük bir şey yazdım ve onu reportladılar. Yeni hesap açtım bunda da doğrulama gerekiyor deyip telefon numara istiyor, eski hesabımdakini giriyorum ama başarısız oldu diyor. Muhtemelen eskisinde kaldı. Bunu nasıl eski hesaptan kaldırıp yeni hesaba geçirebilirim?

Dosya Ekleri

• 1739278512099.png
    39,8 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleyen: Moderatör:

Eski hesap kapatılıp Discord tarafından silindiyse numaranızın mantıken boşa düşmesi gerekir fakat düşmüyorsa hesabınız silinmemiş olabilir veya çok düşük bir ihtimal Discord ülkemizde yaak olduğu için bu tarz bir sorun olabilir ama bu imkansız gibi.

Yaşınız yüzünden eski hesabınız kapatıldıysa o hesabınızın e-posta adresi ile Discord'un destek ekibine açtırmak için talepte bulunun. Bende aynı sorunu yaşamıştım. Bir fotoğraf, bu fotoğrafta kimliğinizin ön yüzü, yüzünüz ve kullanıcı adınızın yazılı olduğu bir kağıt istiyorlar. Numaranızı ise sadece uygulamaya o hesabınıza girerek kaldırabilirsiniz. Birde eğer uygulamadan hesaba giremiyorsanız bana o kaybettiğiniz hesabın e-posta adresinden destek ile iletişime geçip numara kaldırma talebi oluşturarak kaldırabileceğimi söylediler.

Eski hesap ismini aratınca çıkıyor silinmedi , devre dışı bırakıldı.

Aslında yaşımla alakası yok banın. Sosyal medyada dalga geçilen bir YouTube yorumu vardı. "bu gercek mi 10 yaşındayım çok korkuyorum" bunu dalga geçme amaçlı yazmıştım ama maalesef devre dışı bırakılmış hesabım. Kimlik doğrulmada da kimliğimde fotoğraf yok çok karışık biraz da güvenemiyor insan. Destek attım cevap bekliyorum şu anda.

Talep attığım gibi talebin durumunu çözüldü yapıp mesaj atmadılar.

Kimlik yerine ad-soyad ve sınıfınızın bulunduğu fotoğraflı öğrenci kimlik kartı veya doğum tarihi, fotoğrafınız ve ad-soyad bir arada içeren herhangi bir belge gösterebilirsiniz. Güvenilmeyecek bir durum yok, zaten rastgele bir insanın tüm bilgilerimize erişmesi bi ad-soyada bakar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…