Hocam açıkçası yüksek ihtimal o yüzden ban yemişsinizdir ayrıca hesabınız in-aktif edildikten en geç 1 ay sonra hesap deleted user oluyor yani açılmaz yüksek ihtimal Discord çünkü neredeyse hiç umursamıyor benim bir tanıdığım yemişti oradan biliyorum.
Hocam açıkçası yüksek ihtimal o yüzden ban yemişsinizdir ayrıca hesabınız in-aktif edildikten en geç 1 ay sonra hesap deleted user oluyor yani açılmaz yüksek ihtimal Discord çünkü neredeyse hiç umursamıyor benim bir tanıdığım yemişti oradan biliyorum.
Benim hesap önceden uyarıları vardı 1. ırkçılık oda arkadaş şakasına replemiş 2. arkadaş oyun sunucu diye attığı sunucuya girdim 1 saat sonra gg 3. sonuncusu haha sunucusu çekiliş vardı Nitro girdim sunucu altlara düştü çünkü çok bildirim ve sunucuya girdim sonradan onu fark etmedim sonra ora kapanınca bana uyarı gelip askıya aldılar hesap hala aktif deleted değil 2 aydır ama destekde ise clyde hesabınızın spam filtresine yakalandığını gördük ve askıya kaldırmayı kaldırdım diyor ama hala askıda anlamadım gitti.