S Souflyyyy Decapat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 98 7 Temmuz 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, benim bir tane kapanan hattım var ve onun WhatsApp hesabıma ihtiyacım var ama hat kapalı. Ne yapabilirim? Bu konu ile ilgili yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar, benim bir tane kapanan hattım var ve onun WhatsApp hesabıma ihtiyacım var ama hat kapalı. Ne yapabilirim? Bu konu ile ilgili yardımcı olursanız sevinirim.
epochN Kilopat Katılım 18 Eylül 2018 Mesajlar 805 Çözümler 3 7 Temmuz 2022 #2 SMS onay kodu geldiği için birşey yapamazsın. Artı 0 Eksi
zeki kurt WT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 1.623 Makaleler 2 Çözümler 7 7 Temmuz 2022 #3 Hattı açmak tek çare alamazssınız yoksa. Artı 0 Eksi
epochN Kilopat Katılım 18 Eylül 2018 Mesajlar 805 Çözümler 3 7 Temmuz 2022 #4 zeki kurt WT dedi: Hattı açmak tek çare alamazssınız yoksa. Genişletmek için tıkla... Eğer hat kapanıp borçlardan dolayı avukatlık olduysa buda mümkün değil. Artı 0 Eksi
zeki kurt WT dedi: Hattı açmak tek çare alamazssınız yoksa. Genişletmek için tıkla... Eğer hat kapanıp borçlardan dolayı avukatlık olduysa buda mümkün değil.