aidenzw Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 614 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 20:09 #1 Merhaba, mavi tik almadan kapatılan Instagram hesabımı açabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: Perşembe 20:14
Comvajum Centipat Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 760 Çözümler 1 Yer Karakhoja Perşembe 20:35 #11 aidenzw dedi: Canlı destek var direk. Genişletmek için tıkla... Vay be aslında alayım diyorum hesap benim için manevi bir değeri var fakat profilde mavi tik görülmesini istemiyorum. Artı 0 Eksi
aidenzw dedi: Canlı destek var direk. Genişletmek için tıkla... Vay be aslında alayım diyorum hesap benim için manevi bir değeri var fakat profilde mavi tik görülmesini istemiyorum.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.475 Makaleler 9 Çözümler 186 Yer Ankara🥀 Perşembe 20:35 #12 aidenzw dedi: İtiraz ettim kalıcı kapatıldı yazıyor sebebi başka bir hesaba uygulanan kısıtlamaları yeni bir hesap açarak atlamak yazıyor. Genişletmek için tıkla... Açılmama ihtimali yüksek. İlk hesaba uygulanan kısıtlama neydi? Artı 0 Eksi
aidenzw dedi: İtiraz ettim kalıcı kapatıldı yazıyor sebebi başka bir hesaba uygulanan kısıtlamaları yeni bir hesap açarak atlamak yazıyor. Genişletmek için tıkla... Açılmama ihtimali yüksek. İlk hesaba uygulanan kısıtlama neydi?
KS KS aidenzw Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 614 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 20:53 #13 Şebnem Ferah dedi: Açılmama ihtimali yüksek. İlk hesaba uygulanan kısıtlama neydi? Genişletmek için tıkla... Valla fake olarak açtım büyük ihtimalle sonradan ban yedi o yüzden. Artı 0 Eksi
Şebnem Ferah dedi: Açılmama ihtimali yüksek. İlk hesaba uygulanan kısıtlama neydi? Genişletmek için tıkla... Valla fake olarak açtım büyük ihtimalle sonradan ban yedi o yüzden.