aidenzw Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 614 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2025 #1 Merhaba, hesabım kapandığı için meta ile konuşarak açtırma şansım var mı? Boşuna denemeyeceğim, ona göre. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ekim 2025
Merhaba, hesabım kapandığı için meta ile konuşarak açtırma şansım var mı? Boşuna denemeyeceğim, ona göre.
ZerveoN Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 584 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2025 #2 Ne için kapandı?
aidenzw Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 614 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2025 #3 ZerveoN dedi: Ne için kapandı? Genişletmek için tıkla... Yan hesabımda kural çiğnediğim için kapanmış, sonra tekrar hesap açmışım üstüne o yüzden. Yani anladığım o.
ZerveoN dedi: Ne için kapandı? Genişletmek için tıkla... Yan hesabımda kural çiğnediğim için kapanmış, sonra tekrar hesap açmışım üstüne o yüzden. Yani anladığım o.
E EfeKratoS Picopat Katılım 20 Haziran 2025 Mesajlar 903 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2025 #4 aidenzw dedi: Yan hesabımda kural çiğnediğim için kapanmış, sonra tekrar hesap açmışım üstüne o yüzden. Yani anladığım o. Genişletmek için tıkla... Açılmaz büyük ihtimalle zamanında hesabımı durduk yere 1 yıl kapatacağız dediler itiraz edince direk sınırsız kapatıp sildiler.
aidenzw dedi: Yan hesabımda kural çiğnediğim için kapanmış, sonra tekrar hesap açmışım üstüne o yüzden. Yani anladığım o. Genişletmek için tıkla... Açılmaz büyük ihtimalle zamanında hesabımı durduk yere 1 yıl kapatacağız dediler itiraz edince direk sınırsız kapatıp sildiler.
aidenzw Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 614 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2025 #5 EfeKratoS dedi: Açılmaz büyük ihtimalle zamanında hesabımı durduk yere 1 yıl kapatacağız dediler itiraz edince direk sınırsız kapatıp sildiler. Genişletmek için tıkla... Bilgilerimi nasıl alıcam bu arada? Yükleye basınca medya yüklenemedi diyor.
EfeKratoS dedi: Açılmaz büyük ihtimalle zamanında hesabımı durduk yere 1 yıl kapatacağız dediler itiraz edince direk sınırsız kapatıp sildiler. Genişletmek için tıkla... Bilgilerimi nasıl alıcam bu arada? Yükleye basınca medya yüklenemedi diyor.
E EfeKratoS Picopat Katılım 20 Haziran 2025 Mesajlar 903 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2025 #6 aidenzw dedi: Bilgilerimi nasıl alacağım bu arada? Yükleye basınca medya yüklenemedi diyor. Genişletmek için tıkla... Vallahi ben uğraşmadım sinirden alınmıyor olabilir kaydolmadıysa.
aidenzw dedi: Bilgilerimi nasıl alacağım bu arada? Yükleye basınca medya yüklenemedi diyor. Genişletmek için tıkla... Vallahi ben uğraşmadım sinirden alınmıyor olabilir kaydolmadıysa.
aidenzw Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 614 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2025 #7 EfeKratoS dedi: Vallahi ben uğraşmadım sinirden alınmıyor olabilir kaydolmadıysa. Genişletmek için tıkla... En son kapatıldı yerinde yükle yazıyor ya oraya basıyorum hata veriyor.
EfeKratoS dedi: Vallahi ben uğraşmadım sinirden alınmıyor olabilir kaydolmadıysa. Genişletmek için tıkla... En son kapatıldı yerinde yükle yazıyor ya oraya basıyorum hata veriyor.
E EfeKratoS Picopat Katılım 20 Haziran 2025 Mesajlar 903 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2025 #8 aidenzw dedi: En son kapatıldı yerinde yükle yazıyor ya oraya basıyorum hata veriyor. Genişletmek için tıkla... O internetle ilgili olabilir.
aidenzw dedi: En son kapatıldı yerinde yükle yazıyor ya oraya basıyorum hata veriyor. Genişletmek için tıkla... O internetle ilgili olabilir.
aidenzw Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 614 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2025 #9 EfeKratoS dedi: O internetle ilgili olabilir. Genişletmek için tıkla... İnternetim kötü değil ki ama. Ne yapabilirim bu konuda bilgilerimi almam lazım bir şekil. EfeKratoS dedi: O internetle ilgili olabilir. Genişletmek için tıkla... Aldım bir şekil ama takip ettiklerim ve takipçilerim gözükmüyor neden böyle? Son düzenleme: 3 Ekim 2025
EfeKratoS dedi: O internetle ilgili olabilir. Genişletmek için tıkla... İnternetim kötü değil ki ama. Ne yapabilirim bu konuda bilgilerimi almam lazım bir şekil. EfeKratoS dedi: O internetle ilgili olabilir. Genişletmek için tıkla... Aldım bir şekil ama takip ettiklerim ve takipçilerim gözükmüyor neden böyle?
E EfeKratoS Picopat Katılım 20 Haziran 2025 Mesajlar 903 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2025 #10 aidenzw dedi: İnternetim kötü değil ki ama. Ne yapabilirim bu konuda bilgilerimi almam lazım bir şekil. Aldım bir şekil ama takip ettiklerim ve takipçilerim gözükmüyor neden böyle? Genişletmek için tıkla... Onlar zaten gözükmez sanırım sadece medya ve mesajlara eriştim ben.
aidenzw dedi: İnternetim kötü değil ki ama. Ne yapabilirim bu konuda bilgilerimi almam lazım bir şekil. Aldım bir şekil ama takip ettiklerim ve takipçilerim gözükmüyor neden böyle? Genişletmek için tıkla... Onlar zaten gözükmez sanırım sadece medya ve mesajlara eriştim ben.