bacha Hectopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2022 #1 Merhaba, İstanbulkart'ım 3 yıl kullanmadığım için kapandı, açabilmek için Belbim'e gitmek gerekiyor ama oturduğum yere uzak bu yüzden gitmeye pek ihtiyaç duymuyorum ama internetten de yapılmıyor sanırım. Nasıl yapılabileceğini bilen var mıdır acaba?
Merhaba, İstanbulkart'ım 3 yıl kullanmadığım için kapandı, açabilmek için Belbim'e gitmek gerekiyor ama oturduğum yere uzak bu yüzden gitmeye pek ihtiyaç duymuyorum ama internetten de yapılmıyor sanırım. Nasıl yapılabileceğini bilen var mıdır acaba?
Phanzox Decapat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 4.754 Makaleler 1 Çözümler 10 30 Aralık 2022 #2 Revize edilmediği için mi kapanmış? Eğer öyle ise akbilmatiktğe kartı koyup revize edebilirsin.
bacha Hectopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2022 #3 Phanzox dedi: Revize edilmediği için mi kapanmış? Eğer öyle ise akbilmatiktğe kartı koyup revize edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam 3 yıl yükleme yapılmadığı için kapanmış, revize etmek hakkında detaylı bir bilgim yok ama sanırım böyle bir durumda olmaz.
Phanzox dedi: Revize edilmediği için mi kapanmış? Eğer öyle ise akbilmatiktğe kartı koyup revize edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam 3 yıl yükleme yapılmadığı için kapanmış, revize etmek hakkında detaylı bir bilgim yok ama sanırım böyle bir durumda olmaz.
Phanzox Decapat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 4.754 Makaleler 1 Çözümler 10 30 Aralık 2022 #4 bacha dedi: Hocam 3 yıl yükleme yapılmadığı için kapanmış, revize etmek hakkında detaylı bir bilgim yok ama sanırım böyle bir durumda olmaz. Genişletmek için tıkla... Yakınınızda akbilmatik varsa ona takıp deneyebilirsiniz. Ancak internetten yapılıp yapılamicağına dair bir fikrim yok.
bacha dedi: Hocam 3 yıl yükleme yapılmadığı için kapanmış, revize etmek hakkında detaylı bir bilgim yok ama sanırım böyle bir durumda olmaz. Genişletmek için tıkla... Yakınınızda akbilmatik varsa ona takıp deneyebilirsiniz. Ancak internetten yapılıp yapılamicağına dair bir fikrim yok.
bacha Hectopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2022 #5 Phanzox dedi: Yakınınızda akbilmatik varsa ona takıp deneyebilirsiniz. Ancak internetten yapılıp yapılamicağına dair bir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam gene de.
Phanzox dedi: Yakınınızda akbilmatik varsa ona takıp deneyebilirsiniz. Ancak internetten yapılıp yapılamicağına dair bir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam gene de.