Kapanan YouTube hesabı nasıl açılır?

• Konuyu başlatan Udncl
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 8.884

Udncl

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU-Ryzen 5 3600.
Anakart-MSI B550M Pro-VDH
GPU-Sapphire RX590 (8 GB)
RAM-PNY XLR8 16 GB (3200MHz)
Meslek
Müzisyen, Öğrenci
Arkadaşlar merhaba. Dün YouTube hesabım kapandı ve sebebini bilmiyorum. Görseller ekledim, acaba bilgisi olan beni aydınlatabilir mi?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-03-09 192852.png
    Ekran görüntüsü 2023-03-09 192852.png
    87,1 KB · Görüntüleme: 916
  • Ekran görüntüsü 2023-03-09 192905.png
    Ekran görüntüsü 2023-03-09 192905.png
    72,1 KB · Görüntüleme: 666
Sebebini yazmışlar işte. Yüklediğiniz videolar dolandırıcılık olarak belirlenmiş.

Bilgisayara virus bulaşmış olabilir mi ? Benim de kanalım kendi kendine video paylaşıp ihtar yedi benim bunu anlamam çok uzun surdu tabi kanalım gitti, senin kanalında bu şekilde gitmiş olabilir istersen itiraz et ama olumlu sonuç olmaz büyük ihtimal.

Sebebini yazmışlar işte. Yüklediğiniz videolar dolandırıcılık olarak belirlenmiş.
Hiç video yüklemedim

Bilgisayara virus bulaşmış olabilir mi ? Benim de kanalım kendi kendine video paylaşıp ihtar yedi benim bunu anlamam çok uzun surdu tabi kanalım gitti, senin kanalında bu şekilde gitmiş olabilir istersen itiraz et ama olumlu sonuç olmaz büyük ihtimal
İtiraz ettim ama kararlarında ısrarcılar. Virüs yediğimi sanmıyorum ama 2 gün önce Win11 kurdum.

O zaman diğer arkadaşın dediği olmuş. Şifrelerinizi değiştirin. Win 11 için erken diyoruz ama bu olayla alakasız.
Diğer hesaplarımda bir problem yok. Nasıl geri alabilirim hesabı?

İtiraz edebilirsin yaşadıgın durumu anlat ben paylaşmadım falan diyebilirsin başka bir şey yapamazsın, Bu arada virus Telefondan'da bulaşmış olabilir.
İlk defa böyle bir şey yaşıyorum. İtiraz ettim ve cevap olarak 'hesabınızın askıya alınmış olarak kalmasına karar verdik' dediler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı