Kapatılan G-Mail adresiyle hesap açılabilir mi?

Finn Balor

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar,

Yıllar yıllar önce Gmail'den basit bir isimle mail hesabı açmıştım. Birçok siteye üye olurken de bu mail adresini kullanmıştım. Ancak geçen seneden beri sürekli olarak spam mailleri ve aktivasyon kodları almaya başladım. Yani birileri, sitelere üye olurken bu mail adresini yazıyorlar ve haliyle bana da üyelik onayı için aktivasyon kodu veya link mailleri geliyor. Bazılarında hiç aktivasyon kodu gelmiyor ve direkt olarak "Tebrikler sitemize hoş geldiniz" tarzında mesajlar geliyor. Tabii yabancı siteler bunlar. Aslında maili kapatmak istemiyorum ancak artık bıktım bu tarz spamlardan. Sorum şudur;

Sanırım Gmail hesabı tamamen silinebiliyor. Eğer ben bu mail adresini tamamen silersem, bu yabancılar üye olurken bu maili yazarlarsa hata alırlar mı? Yani kapanmış bir hesap ile üyelik oluşturabilirler mi? Bir de maili sildik diyelim. Bir başkası aynı adresi tekrar alabilir mi? Uzun oldu, özür dilerim. Ama yanlış yerlere üye olmaları sonucunda başımın derde girmesini istemiyorum.

Teşekkür ederim.

Normalde gmail aktif olmayan hesapları silmeye başlamıştı. Bunlarda da o maillerin tekrar başka biri tarafından alınamayacağını söylemişti güvenlik açısından.
Aynı durum sizde de geçerlidir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…