Kapatılan İnternet Aboneliğine Fatura Geliyor

cokmerakli

Hectopat
Arkadaşlar TTNET olan internetimi kapattım. 1 ay oldu. Hala fatura geliyor. Şikayet ettiğimde ise son fatura gelmiştir diyorlar. Bu faturaları ödemeli miyim?

Kullandığın ayı bir ay sonra ödüyorsun yani sen kapattığın günden önceki günleri ödüyorsun. Kasımın faturasını aralıkta ödersin.

Fatura gelmesi gayet doğal kapattıktan sonra. Sebebi ise kapatmadan önceki kullandığınız hizmetin bedelidir.

Kapattıktan 1 ay sonra fatura gelmesi normal. Kapatmadan önce yeni ayda 1 gün bile kalsanız fatura gönderirler. Dedikleri gibi son faturadır.
Mesala hocam, interneti kapadım diyelim. Bir fatura geçen ayın faturası geldi diyelim onu ödedik,yeni aydanda 5 gün kullandım dersek, bizi yeni ayın komple faturası mı geliyor yoksa o 5 günlük kullanım bedeli mi geliyor?

Mesala hocam, interneti kapadım diyelim. Bir fatura geçen ayın faturası geldi diyelim onu ödedik,yeni aydanda 5 gün kullandım dersek, bizi yeni ayın komple faturası mı geliyor yoksa o 5 günlük kullanım bedeli mi geliyor?
5 günlük kullanım bedeli + eğer taahhütü iptal ettirdiyseniz cayma bedeli yansır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı