Kapatılan WhatsApp hesabı için ne yapılmalı?

malatyali1907

Hectopat
Daha fazla  
Bir iş için yaklaşık bir aydır 4-5 adet grup kurmak zorunda kaldım. İşler sorunsuz ilerlerken cumartesi akşamı yeni bir grup kurunca hesabım kapatıldı. İtiraz ettim ve itirazdan 15 dakika sonra geri açıldı. İşin devamı için bugün tekrardan bir grup daha kurdum ve yeniden kapatıldı. Hem uygulamadan hem de mailden itiraz ettim fakat saatler geçmesine rağmen hiçbir geri dönüş almadım. Acilen açtırmam gerekiyor, sizce nasıl bir yol izlemeliyim?

Eğer kural ihlali yaptıysan açtıramazsın yeni numara alman gerekiyor ben kural ihlali yapmıştım numaram engellendi ve açamadım gittim yeni numara aldım sonra. Ne kadar itiraz etseniz de pek fayda etmiyor

yanlışlıkla açılmış olabilir ilk başta. bilmiyorum

Kural ihlali olduğunu düşünmüyorum. Tahminen spam iddiası yüzünden

Kural ihlali olduğunu düşünmüyorum. Tahminen spam iddiası yüzünden
Kurallarda hiç spam ile alakalı bir şey yazıyor mu hocam? ben bilmiyorum. Eğer yazmıyorsa deneyin şansınızı ama geri dönmüyorlarsa açmazlar demek olur.

2. defa hesabım açıldı. Korkarak devam ediyorum diyecektim fakat tekrar birini eklemeye çalıştığım anda tekrardan kapatıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…