Mehmet Aliiii Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 753 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #11 453476 dedi: Olur fakat siyah olsa daha iyi olur. Siyah bantlar genelde daha sağlam ve dayanaklı oluyor. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağ olun.
453476 dedi: Olur fakat siyah olsa daha iyi olur. Siyah bantlar genelde daha sağlam ve dayanaklı oluyor. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağ olun.
efeekaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 2.177 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #12 Kablonun dışındaki katman zarar gördüyse sağlamlaştırmak için bantlayabilirsiniz. Siyah olmasına gerek yok. Arkadaş sanırım elektrik bandını kastetmiş fakat diğer türlü bantlar da olur.
Kablonun dışındaki katman zarar gördüyse sağlamlaştırmak için bantlayabilirsiniz. Siyah olmasına gerek yok. Arkadaş sanırım elektrik bandını kastetmiş fakat diğer türlü bantlar da olur.
Mehmet Aliiii Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 753 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #13 Koli bandı ile güzelce bantladım. Daha da bir şey olacağını düşünmüyorum. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.
Koli bandı ile güzelce bantladım. Daha da bir şey olacağını düşünmüyorum. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.