GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 7 Mayıs 2022 #1 Yeni eve taşınıyoruz ve kapıya barfiks demiri takmayı düşünüyorum. Kapıya zarar verir mi? Kapılar çok yeni taşındığımız evde. O yüzden biraz çekiniyorum.
Yeni eve taşınıyoruz ve kapıya barfiks demiri takmayı düşünüyorum. Kapıya zarar verir mi? Kapılar çok yeni taşındığımız evde. O yüzden biraz çekiniyorum.
Tahao Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 3.005 Çözümler 15 8 Mayıs 2022 #2 O demirin iki çeşidi var, direk sıkıştırılarak takılan bir de üstten destek alınarak takılan sizinki hangisi? İkisinin de farklı hasarları var.
O demirin iki çeşidi var, direk sıkıştırılarak takılan bir de üstten destek alınarak takılan sizinki hangisi? İkisinin de farklı hasarları var.
GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 8 Mayıs 2022 #3 Tahao dedi: O demirin iki çeşidi var, direk sıkıştırılarak takılan bir de üstten destek alınarak takılan sizinki hangisi? İkisinin de farklı hasarları var. Genişletmek için tıkla... Sıkıştırılarak olan.
Tahao dedi: O demirin iki çeşidi var, direk sıkıştırılarak takılan bir de üstten destek alınarak takılan sizinki hangisi? İkisinin de farklı hasarları var. Genişletmek için tıkla... Sıkıştırılarak olan.