Kapı pervazı nasıl yaptırılır?

Travis_Bickle

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Radeon XFX RX6400 4gb GPU, AMD Ryzen 5 4500 CPU, 8+8 3000'lik DDR4 Ram, 650w 80+ PSU, Rampage Membran Klavye, AOC GM500 Mouse, AOC 24G2SP Monitör, Samsung SyncMaster 932NWE Plus 8000:1 5 ms İkinci Monitör, Rampage Kulaklık
Meslek
Öğrenci
Selam, evde bir tartışma esnasında kapıyı çarptım ve pervaz düştü. Bu çok kez oluyor. En sonunda iyice sinirlenip pervazı parçalara ayırdım. Şu an kapı ile duvar arasında boşluk var. 15 20 güne halletmem gerekiyor. Diğer pervazlarla aynı desen, renk ve ölçülerdeki pervazı nereden temin edebilirim? Bunun için kime gitmeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim. Bu işlerle kim ilgilenir? Az çok bilgisi olan varsa da iki adet pervazı kaç TL'ye temin ederim? Şimdiden teşekkür ederim. Fotoğraf eklemeye çalışacağım.

IMG20230721163237.jpg

Dosya Ekleri

• IMG20230721163313.jpg
    IMG20230721163313.jpg
    84,2 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleyen: Moderatör:
Hallolur hallolmasına çok bi para tutmaz ama aynı renk pervaz bulmak sıkıntı olabilir. Yaşadığın şehirde kapı satan dükkanlara bi danış istersen.

Kapı terazisi bozulmuş olmalı. Değilse aşağıda ki ürünü kullanarak çok fazla sıkmadan ve taşırmadan içerisine dolgu yapabilir ve kemikleştirebilirsiniz. Kenar pervazı için herhangi bir yapı tadilat firması ile görüşün görselleri paylaşın onlar kolaylıkla halleder.

Ayrıca o kapı pervazı o şekilde olmaz. Düşmesi gayet normal. Problem kapıda ve yapan sözde ustalarda. Dolgu köpüğü sıkmadan önce oraya uygun şekilde parça kesip şeffaf silikon ile yapıştırsınlar.

Kapı terazisi bozulmuş olmalı. Değilse aşağıda ki ürünü kullanarak çok fazla sıkmadan ve taşırmadan içerisine dolgu yapabilir ve kemikleştirebilirsiniz. Kenar pervazı için herhangi bir yapı tadilat firması ile görüşün görselleri paylaşın onlar kolaylıkla halleder.

Ayrıca o kapı pervazı o şekilde olmaz. Düşmesi gayet normal. Problem kapıda ve yapan sözde ustalarda. Dolgu köpüğü sıkmadan önce oraya uygun şekilde parça kesip şeffaf silikon ile yapıştırsınlar.

Evet. Aranın bu şekilde boşluklu olması bana çok anormal geliyor. Evde her şey bu şekilde inanılmaz kalitesiz. Duvar kâğıtları devamlı soyuluyor ve altlarından sarılıklar fışkırıyor. Müteahhit bizim köylü ve ismi veya lakabı da komik şekilde "hacı". Ona her seferinde sevgi dolu sözcükler sarf ediyorum arkasından. Teşekkür ederim sizlere.

Hallolur hallolmasına çok bi para tutmaz ama aynı renk pervaz bulmak sıkıntı olabilir. Yaşadığın şehirde kapı satan dükkanlara bi danış istersen.
Ne tür bir yer kapı satar ki? Sıradan mobilyacılara mı danışmalıyım? Hırdavatlarda var mıdır? Bu işle kim ilgilenir?

Evet. Aranın bu şekilde boşluklu olması bana çok anormal geliyor. Evde her şey bu şekilde inanılmaz kalitesiz. Duvar kâğıtları devamlı soyuluyor ve altlarından sarılıklar fışkırıyor. Müteahhit bizim köylü ve ismi veya lakabı da komik şekilde "hacı". Ona her seferinde sevgi dolu sözcükler sarf ediyorum arkasından. Teşekkür ederim sizlere.

Ne tür bir yer kapı satar ki? Sıradan mobilyacılara mı danışmalıyım? Hırdavatlarda var mıdır? Bu işle kim ilgilenir?
Yapı marketler var. Yaşadığınız ilçede vardır diye düşünüyorum. Amerikan kapı satan yerlerde illaki vardır. Hırdavatlara da sorabilirsin. En kötü googleda yapı dekorasyon kapı diye aratıysan belki çıkabilir. Kırdığın pervazın parçasını yanına al bu resimlerle gösterirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı