Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #11 706143 dedi: Anahtarı koyun çekiç yardımı ile arkasından vurun, arka taraftakini itecektir. Deneyin olmazsa çilingir kapısı yavaştan görünüyor demektir. Çelik kapıyı kırabilecek babayiğit var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam kilitlemediyse belki kırar.
706143 dedi: Anahtarı koyun çekiç yardımı ile arkasından vurun, arka taraftakini itecektir. Deneyin olmazsa çilingir kapısı yavaştan görünüyor demektir. Çelik kapıyı kırabilecek babayiğit var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam kilitlemediyse belki kırar.
5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.526 Çözümler 42 4 Eylül 2023 #12 Sağlam bir tokayla deneyebilirsiniz belki. Tel toka ile kilit açma Watch "Tel toka ile kilit açma" on Streamable. streamable.com
Sağlam bir tokayla deneyebilirsiniz belki. Tel toka ile kilit açma Watch "Tel toka ile kilit açma" on Streamable. streamable.com
A ArdaPolat2008 Picopat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #13 706143 dedi: Anahtarı koyun çekiç yardımı ile arkasından vurun, arka taraftakini itecektir. Deneyin olmazsa çilingir kapısı yavaştan görünüyor demektir. Çelik kapıyı kırabilecek babayiğit var mıdır? Genişletmek için tıkla... Ben varım.
706143 dedi: Anahtarı koyun çekiç yardımı ile arkasından vurun, arka taraftakini itecektir. Deneyin olmazsa çilingir kapısı yavaştan görünüyor demektir. Çelik kapıyı kırabilecek babayiğit var mıdır? Genişletmek için tıkla... Ben varım.
ktskn Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 1.624 Çözümler 2 4 Eylül 2023 #14 Pet şişeyi kesip de açabilirsiniz. Karta zarar gelmesin.
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.804 Makaleler 3 Çözümler 59 4 Eylül 2023 #15 ktskn dedi: Pet şişeyi kesip de açabilirsiniz. Karta zarar gelmesin. Genişletmek için tıkla... Eskiden evimizin önünde kesik kola şişesi bulunurdu. Bu yöntem en iyisi.
ktskn dedi: Pet şişeyi kesip de açabilirsiniz. Karta zarar gelmesin. Genişletmek için tıkla... Eskiden evimizin önünde kesik kola şişesi bulunurdu. Bu yöntem en iyisi.
ktskn Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 1.624 Çözümler 2 4 Eylül 2023 #16 Yukapian dedi: Eskiden evimizin önünde kesik kola şişesi bulunurdu. Bu yöntem en iyisi. Genişletmek için tıkla... Yoksa da karşı komşudan isteyebilir. Karşı komşusunu tanımıyorsa bakkaldan.
Yukapian dedi: Eskiden evimizin önünde kesik kola şişesi bulunurdu. Bu yöntem en iyisi. Genişletmek için tıkla... Yoksa da karşı komşudan isteyebilir. Karşı komşusunu tanımıyorsa bakkaldan.
M m1sluk Femtopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #17 Kedin eğer varsa ve kapıyı açmayı biliyorsa deneyebilirsin. Veya elini kapı koluna sürterek açtırtabilirsin.
Kedin eğer varsa ve kapıyı açmayı biliyorsa deneyebilirsin. Veya elini kapı koluna sürterek açtırtabilirsin.
aimdeX Decapat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #18 ktskn dedi: Yoksa da karşı komşudan isteyebilir. Karşı komşusunu tanımıyorsa bakkaldan. Genişletmek için tıkla... Olmadı denedim kredi kartını da denedim kart telef oldu kimse denemesin onu.
ktskn dedi: Yoksa da karşı komşudan isteyebilir. Karşı komşusunu tanımıyorsa bakkaldan. Genişletmek için tıkla... Olmadı denedim kredi kartını da denedim kart telef oldu kimse denemesin onu.
ktskn Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 1.624 Çözümler 2 4 Eylül 2023 #19 aimdeX dedi: Olmadı denedim kredi kartını da denedim kart telef oldu kimse denemesin onu. Genişletmek için tıkla... Kanka kart zarar görür demiştim. Keşke denemeseydin.
aimdeX dedi: Olmadı denedim kredi kartını da denedim kart telef oldu kimse denemesin onu. Genişletmek için tıkla... Kanka kart zarar görür demiştim. Keşke denemeseydin.
Crucible Knight Hectopat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 1.238 Çözümler 3 Yer İzmir 4 Eylül 2023 #20 @aimdeX Buradakilerin dediği kadar kolay değil kartla açmak, biraz tecrübe istiyor. Ben de anahtarımı içeride çok unuttum, en az 10 defa denedim hepsinde en az bir kartımı heba ettim. Çilingiri ara, o halleder 2 dakikada.
@aimdeX Buradakilerin dediği kadar kolay değil kartla açmak, biraz tecrübe istiyor. Ben de anahtarımı içeride çok unuttum, en az 10 defa denedim hepsinde en az bir kartımı heba ettim. Çilingiri ara, o halleder 2 dakikada.