Çözüldü Kapıda ödedeme ürün reddedilebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

esyal21

Hectopat
Yer
İstanbul
Çakma forma alacağım da ( ilk çakma sonra para biriktirip orijinal aliyorum) orijinalin aynısını koymuş "resimde ne görüyosan aynı dikişli yıldız, değişik logo yok" dedi ama inanmıyorum çünkü ucuz. İnanmadığımdan 50 TL etmez ubidik resimle aynı şey gelmezse kapıda ödeme yaparken reddetebilir miyim?

Çözüm
Kapıda ödeme olmasa bile reddedebilirsiniz ve kargoyu almadan önce içini açıp kontrol etme hakkınız bulunuyor. Kargocular fazla vakit kaybetmemek için bunu reddedebiliyor da ürünün iadesi daha fazla uğraştıracağı ve kargocular da paket başına para aldığı için kargoyu kontrol ettirmek istemezse ürünü almıyorum diyebilirsiniz. Ürünü zorla kapınıza bırakacak değil ya.
Kapıda ödeme olmasa bile reddedebilirsiniz ve kargoyu almadan önce içini açıp kontrol etme hakkınız bulunuyor. Kargocular fazla vakit kaybetmemek için bunu reddedebiliyor da ürünün iadesi daha fazla uğraştıracağı ve kargocular da paket başına para aldığı için kargoyu kontrol ettirmek istemezse ürünü almıyorum diyebilirsiniz. Ürünü zorla kapınıza bırakacak değil ya.

Çözüm
Peki ürünü almazsam ne olacak?

Ürünü satıcıya geri iade ederler ve benim tavsiyem, Instagram sayfalarından hiçbir şey almamanız yönünde olur. Sorun yaşamanız durumunda, karşınızda muhatap bulamazsınız.

Ürünü satıcıya geri iade ederler ve benim tavsiyem, Instagram sayfalarından hiçbir şey almamanız yönünde olur. Sorun yaşamanız durumunda, karşınızda muhatap bulamazsınız.
Evet. Ben araştırdım 6 tane shopier satıcısına hepsi aynı resim biri 99 tl yazmış 300 tl kargo yazmış çakallar . Direk orjinal yada stadyumun ordan alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…