Kapıda ödeme ile alınılan ürün kapıda kontrol edilebilir mi?

527998

Decapat
Arkadaşlar kalitelial.com internet sitesinden WhatsApp hattı üzerinden bir ürün aldım ürün MNG Kargo ile gelecek fakat hızır dağıtım adlı şirketdende gönderi mesajı geldi. Bu neden bilmiyorum neyse bunu geçtik ben bu ürünü fiyatını ödemeden kapıda kargoyu açıp inceleyebilir miyim?

Veya bu site güvenilir midir daha önce alışveriş yapan var mı tütünsarmamakinesi.com ile kalitelial.com birlikte çalışıyor galiba ya da ortak kuruluş.

Son düzenleme:
Açamazsın hiç bir kargo şirketi buna izin vermez. Şeffaf kargo ise şöyle bir göz kontrolü yapabilirsin anca beğenmezsen almama seçeneğin var.Dediğim gibi açıp bakamazsın.

Kargo görevlisi kapıda açtırmasa bile ben kargoyu açarken video çekmeyi düşünüyorum herhangi bir sıkıntı durumunda kanıt olması için.

ürünü fiyatını ödemeden kapıda kargoyu açıp inceleyebilir miyim?
Eğer ürün şeffaf kargoda gelmedi ise tutanak ve zabıt tuturarak ve video kaydı alarak açabilir ve kontrol edebilirsiniz.Bu parasını vermeden önce yapacağınız iş parayı verdikten sonra sisteme girdiği ve teslim düşüldüğü için iadesi olmaz.Gelen kuryeye ürünü zabıt veya tutanak ile açmak istediğinizi belirtin yok olmaz derse bu şekilde bir hakkınız olduğunu belirtin.Şuan kanun md no aklıma gelmedi Google'dan bakınız.Hala izin vermiyor, yanımda tutanak yok vs diyor ise ya şubeden tutanak ve zabıt ile teslim almak istediğinizi belirtin ya da ürünün sahibine ve kargo şirketi internet sayfasından durumu bildirip almaktan vazgeçin.Not1:Almaktan vazgeçme gibi bir hakkınız da var.Not2:İncelemekten kastınız ne bilmiyorum abartmadıkça bir şey olmaz.Mesela giyside dur deneyip geri verecem gibi bir şey mesela olmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı