Çözüldü Kapıda ödeme ile gönderilen kargo reddedilebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Darsiere

Hectopat
Dolandırıcılar bir kargo göndermişler sanırım Yurtiçi Kargo ile; kapıda kredi kartı ödemesi ile.

Bu kargo geldiği zaman reddetme hakkımız bulunuyor mu? Çünkü ödemek istemiyoruz.

Bir de Yurtiçi Kargo gelmeden önce arıyor mu? Ona göre reddetme hakkımız var mı?

Çözüm
Kargoyu herhangi bir ücret ödemeden reddedebilirsiniz. Aranma olayı ise kişiye göre değişiyor, genelde aramıyorlar.
Kargoyu herhangi bir ücret ödemeden reddedebilirsiniz. Aranma olayı ise kişiye göre değişiyor, genelde aramıyorlar.

Ya geçenlerde altyapımız değişmişti, bugün de annemi aramışlar işte sizin modeminiz eski size yeni modem falan göndereceğiz. Almazsanız 5900TL cezası var, modemin fiyatı da 3400TL diye. Cumartesi günü Yurtiçi Kargo ile gelir demişler. Kapıda kredi kartı ile.

Ben bayağı araştırdım bunlar dolandırıcı çıktı, müşteri hizmetlerine falan da sorduk dolandırıcı itibar etmeyin dediler.

Umarım sorun çıkmaz.

Direkt kargocuya almak istemiyorum diyebilirsiniz hocam, almak zorunda değilsiniz. Siz reddettikten sonra gerisi gönderici/satıcının sorunu.

Kapıda ödeme olmasa bile reddetme hakkın var. Kargocuya istemiyorum paketi dersin biter. Zorla verecek değil ya.

Kargodan mesaj gelince Yurtiçi Kargo uygulamasını indir sorgula oradan direk teslimata çıkmadan iptal iade seçeneği var seçebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…