Kapıda ödeme ile kargo verilir mi?

Daha fazla  
Selamlar, bir ürün satıyorum ancak almak isteyen kişi kapıda ödeme ile almak istediğini söyledi. Bu durumda ben herhangi bir kargoda kapıda ödeme ile kargo verebilir miyim? Bir de başıma bir olay gelir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, bir ürün satıyorum ancak almak isteyen kişi kapıda ödeme ile almak istediğini söyledi. Bu durumda ben herhangi bir kargoda kapıda ödeme ile kargo verebilir miyim? Bir de başıma bir olay gelir mi?

Düzgün bir kargo şirketiyle anlaşırsan bence sorun olmaz. Çoğu yerde kapıda ödeme seçeneği var artık.

Ne kapıda ödeme ne de Param Güvende gibi sistemlere bulaşma. Pisliğin tekine denk gelirsen başın ağrır. Ya elden sat gelsin incelesin parasını ödeyip alıp gitsin, ya da önce ödemeyi alıp ardından aynı gün kargolayacak şekilde anlaşın. Bunun için de güven oluşması lazım tabii.

Benim başıma geldi, bulaşmayın derim.
Satıyor mu alıyor muydunuz hocam?

Ne kapıda ödeme ne de Param Güvende gibi sistemlere bulaşma. Pisliğin tekine denk gelirsen başın ağrır. Ya elden sat gelsin incelesin parasını ödeyip alıp gitsin, ya da önce ödemeyi alıp ardından aynı gün kargolayacak şekilde anlaşın. Bunun için de güven oluşması lazım tabii.
Hocam genelde param güvende ile ürün satıyorum genelde pek sorun yaşamadım ancak alıcı kapıda ödeme olur mu diye sorunca bir işkillendim

Kapıda ödeme için şirketinizin ve şirketin kargoyla anlaşması olması gerekiyor. Kargo ücretini alıcı ödemeli gönderebilirsiniz maksimum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı