TheFrostbolio Hectopat Katılım 7 Şubat 2016 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2016 #1 Merhaba beyler. Ben sistem toplayacağım fakat çoğu site kapıdan ödeme gerçekleştirmiyor bana fiyatları uygun kapıdan ödeme seçeneği olan bir yer önerir misiniz ? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Şubat 2016
Merhaba beyler. Ben sistem toplayacağım fakat çoğu site kapıdan ödeme gerçekleştirmiyor bana fiyatları uygun kapıdan ödeme seçeneği olan bir yer önerir misiniz ?
ArnıldCivardagezen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2014 Mesajlar 1.333 Makaleler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2016 #2 Nereden alıyorsunuz ki? Sinerji, inventus gibi yerlerden güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Sonuçta kapıda da kredi kartınızı vereceksiniz.
Nereden alıyorsunuz ki? Sinerji, inventus gibi yerlerden güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Sonuçta kapıda da kredi kartınızı vereceksiniz.
5 58528 Kilopat Katılım 11 Mart 2013 Mesajlar 2.323 Makaleler 56 Çözümler 3 7 Şubat 2016 #3 Eksen Bilgisayar'ın kapıda ödeme seçeneği mevcut olduğunu biliyorum. http://www.eksenbilgisayar.com/
adali1 Kilopat Katılım 15 Şubat 2016 Mesajlar 33 Yer Mersin Daha fazla Sistem Özellikleri Msi Pro B550M-P Gen3, Ryzen 5 5500, Rtx 3060, 2x8(16gb)(3200mhz)Ram, 600w psu. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Şubat 2016 #4 ArnıldCivardagezen dedi: Nereden alıyorsunuz ki? Sinerji, inventus gibi yerlerden güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Sonuçta kapıda da kredi kartınızı vereceksiniz. Genişletmek için tıkla... kapıda ödemede kapıda nakit ödenir kredi kartsız kapıda ödemeninde amacı bu zaten TheFrostbolio dedi: Merhaba beyler. Ben sistem toplayacağım fakat çoğu site kapıdan ödeme gerçekleştirmiyor bana fiyatları uygun kapıdan ödeme seçeneği olan bir yer önerir misiniz ? Genişletmek için tıkla... hepsiburada.com,inventus.com,ereyon.com
ArnıldCivardagezen dedi: Nereden alıyorsunuz ki? Sinerji, inventus gibi yerlerden güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Sonuçta kapıda da kredi kartınızı vereceksiniz. Genişletmek için tıkla... kapıda ödemede kapıda nakit ödenir kredi kartsız kapıda ödemeninde amacı bu zaten TheFrostbolio dedi: Merhaba beyler. Ben sistem toplayacağım fakat çoğu site kapıdan ödeme gerçekleştirmiyor bana fiyatları uygun kapıdan ödeme seçeneği olan bir yer önerir misiniz ? Genişletmek için tıkla... hepsiburada.com,inventus.com,ereyon.com