Kapıdan siyah bir şeyin geçtiğini görmek

WosTidReis

Hectopat
Makaleler
1
Agalar evde tekim mutfağa gittim şişeyi doldurmaya. ışık yanıktı koridorun da mutfağında. Siyah birşey geçer gibi oldu . Uykulu halimle veya dalgınlıkla mı oldu anlamadım. Yaşayan var mı?halüsinasyon veya uyku dalgınlığıyla gördüğüme eminim ama garip geldi biraz.

Hocam o bilinçaltından dolayı oluyor. Ben de küçükken karanlıktan çok korkardım, televizyona odaklandığımda hep kapının önünden siyah bir şey geçer gibi olurdu. Psikolojiktir bence.

Gece uyurken çok dikkatli ol yatağının üstüne yatmadan önce 1 çay bardağına süt şeker ve elini yıkadığın sudan düşen damlaları koyup 10-15 dakika bekle. Bekledikten sonra ne yaparsın bilmiyorum attım her şeyi. Halüsinasyon görmüşsün takma kafana.

Psikolojik hocam takmayın, ben 5 6 yaşındayken bilinçaltıma öyle işlemişti ki oturma odasındayken yatak odasına gerçekten bir şeyin geçtiğini gördüm 2 3 saniye sürmüştü, olabiliyor böyle şeyler çok umursamamak lazım.

Ne hocam bu ritüel taktiği mi?

Gözlerini kapatıp açtığın zaman oraya baktığın zaman gelen siyahlığı görüyorsun.

Gözlerini kapatıp açtığın zaman oraya baktığın zaman gelen siyahlığı görüyorsun.
Hocam 25 gözüktü.

Hocam uyumicam transferler kalabalık bugün 6'ya kadar uyku yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…